Gå til hoved-indhold

Når alt pludselig er rigtigt - fordele for dig som kvinde

Vil du gerne nyde den omfattende beskyttelse, som kondomer giver, men stadig føle din partner fuldt ud og helt? Med MISTER SIZE kan du få begge dele! Alenya og Lotta fortæller om deres erfaringer og de fordele, de har opnået.

Vidnesbyrd fra kvinder

Alenya - 25 år, fra Offenburg

"Mit hoved er i skyerne under sex, ikke under prævention".

"Jeg har været single i et par år nu af passion! Jeg elsker at prøve nye ting - også når det kommer til mænd. Så når det kommer til kærlighed og sex, er jeg ret uberegnelig, men når det kommer til prævention, er jeg altid på den sikre side. Der er for meget på spil til, at jeg kan have en "det skal nok gå" mentalitet. Det er derfor, jeg ikke vil være afhængig af den anden person for at få sex. Jeg træffer beslutningerne: om min krop og om min prævention.

Da jeg opdagede Mister Size-serien, blev jeg straks begejstret. Det er det niveau af perfekt forberedelse, som jeg søger. Nu kan jeg være helt sikker på, at jeg har den rigtige størrelse til hvert af mine eventyr. Alt passer virkelig godt, og intet glider. Samtidig føles det ultratynde materiale også ultratyndt for ham, hvilket naturligvis gør mig glad. Men først og fremmest giver det mig den tryghed, jeg har brug for, for at jeg virkelig kan give slip på mig selv."

Lotta - 31 år, fra Osnabrück

"For mig skal alt være rigtigt under sex - for begge parter".

"Jeg er en meget fysisk og følsom person, og derfor har seksualitet aldrig været et emne, som jeg har taget let på.

Under sex vil jeg gerne være helt involveret i min partner og virkelig smelte ind i ham. For at det kan fungere, skal alt virkelig være i orden for mig, og begge parter skal være fuldt ud engagerede. Derfor er kondomer en vigtig detalje for mig... de kan også ødelægge en aften. Hvis noget ikke passer ordentligt, eller hvis manden kun føler en brøkdel af det, han kunne føle, er hele interaktionen væk. Jeg synes, det er særlig slemt, når det bliver en leg med at tage kondomet på, og det kan endda rive i stykker, når det rulles ud. Den totale fornøjelsesdræber!

Derfor er kondomer ikke kun for mænd. Hvis der er noget galt, kan jeg mærke det lige så godt."

Selvbestemmelse uden ulemper - fordelene ved MISTER SIZE for dig som kvinde.

Som kvinde er det alt andet end let at tage prævention i egen hånd, på trods af de mange muligheder, der findes. Hormonelle metoder som p-piller har ofte store ulemper, så du må betale en høj pris for din seksuelle selvbestemmelse. Kondomer er meget mere enkle - hvis det ikke var for mange mænds argument om, at kondomer begrænser følelsen. Med MISTER SIZE er denne bekymring heldigvis fortid. Og du er perfekt forberedt på enhver situation.

Koncentrer dig om det væsentlige - uanset om du er i et forhold ...

Sex skal altid have mulighed for at blive et af de største øjeblikke. Derfor skaber MISTER SIZE de betingelser, der gør det muligt for dig at give slip under sex - uden at bekymre dig om eller tænke på bivirkninger. Hvis du altid har følt, at kondomer fjerner intensiteten i elskovslivet, kan du nu få en fantastisk oplevelse. For når kondomet passer perfekt, rulles det over i løbet af få sekunder, og det er næsten ikke mærkbart for jer begge. I kan synke helt ind i hinanden og nyde vidunderlige øjeblikke af samvær.

... eller under et engangsknald

Selv og især hvis du er single, er kondomer det bedste præventionsmiddel - for når du har sex med en, du ikke kender (endnu), kommer sikkerheden altid først. Men det betyder ikke, at du er nødt til at acceptere nogen begrænsninger. Hvis du altid har en af vores prøvepakker og Kondom Sizer med dig, finder du den rigtige størrelse på ingen tid, og du kan nyde et one-night stand i al sin intensitet. Prøv bare at prøve det.