Gå til hoved-indhold

Dine fordele

Når prævention bare passer - Fordele ved MISTER SIZE kondomer

Du skal kunne give dig selv fuldstændig slip, når det gælder det smukkeste i verden - uden bekymringer, irriterende diskussioner eller dumme præventionsbivirkninger. Det er præcis, hvad vores MISTER SIZE-kondomer er til: takket være deres individuelle størrelse, perfekte pasform og ultra-tynde latex er de knap nok synlige, giver dig en naturlig følelse og garanterer samtidig optimal sikkerhed. Så I kan nyde fordelene sammen og give jer hen til de gode følelser uden at bekymre jer om noget i verden. For nogle gange kan det virkelig være så enkelt.

Fordele for ham

Jagten på det perfekte match gælder også, når det kommer til prævention: Hvis du har været utilfreds med kondomer indtil nu, har du sandsynligvis bare ikke fundet den rigtige partner til dit bedste stykke endnu. Med MISTER SIZE i din personlige størrelse er der ingen klemning, kedelig udrulning eller andre ubehagelige bivirkninger. Du bemærker det næsten ikke, og følelsen under sex er usædvanlig intens. Samtidig beskytter den dig naturligvis pålideligt og giver dig en tryg følelse - så du kan give dig selv helt slip.

Vil du vide mere? Vores testere fortæller os om deres erfaringer.

Læs erfaringerne fra vores testere

Vi kan give slip på os selv - og have det sjovt som aldrig før

Sex er især fantastisk, når begge tager ansvar sammen og derefter giver sig selv til hinanden med en god følelse. Mister Size giver dig den ideelle mulighed for at gøre dette - fordi kondomet med sit wafertynde og knap nok synlige lag ikke længere står mellem jer, men bliver en unik forbindelse. Så I begge kan føle jer trygge og nyde sex i al sin intensitet.

Er du nysgerrig? Vi har fået par til at teste den - her fortæller de om deres erfaringer.

⚧Luis& Johanna - 39 & 41 år, fra Lübeck

Mit hoved er i skyerne under sex, ikke under prævention

Er du træt af at være eneansvarlig for prævention som kvinde? Med MISTER SIZE behøver du ikke længere at have dårlig samvittighed, hvis du bevidst har besluttet dig imod p-piller eller andre præventionsmidler. Din mand, kæreste eller elsker er altid perfekt udstyret - og der er ikke længere nogen grund til ikke at bruge kondom.

PS: Hvis du ikke kender din elskers størrelse endnu, kan du bare tage vores prøvepakke og Condom Sizer med dig. Du får en uventet isbryder til begyndelsen af en vidunderlig kærlighedsaffære.

Vil du vide mere? Vores testere har meget at fortælle.

 

♀Alenya- 25 år, fra Offenburg

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Nyheder

Mit kondom er Mister Size

Kondombrugere, som allerede har prøvet flere kondomer, skriver igen og igen til os, at de har fundet deres kondom i MISTER SIZE. Det er vi selvfølgelig glade for, og derfor ville vi gerne vide det helt præcist og lade andre vide om deres erfaringer…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Om os

Kondomkvalitet

For at kunne garantere vores kunder maksimal sikkerhed, er førsteklasses materialer og strenge kontroller en del af vores standardprogram.

Kondom FAQ
Om os

Ofte stillede spørgsmål om kondomer og kondomstørrelser

Få svar på alle dine spørgsmål om kondomer, din kondomstørrelse og MISTER SIZE som det kondom, der passer til dig.

Mister Size Kom ud af din rutine

God sex behøver ikke at være perfekt

Læs nu

P-piller - virkelig lige rettigheder under sex?

Læs nu

Kondomer og glidecreme: Sådan går sex som et urværk

Læs nu

Prøv noget nyt