Gå til hoved-indhold

Dine fordele ved kondomer

Når prævention bare passer - fordele ved MISTER SIZE-kondomer

Du skal kunne give dig helt hen til det smukkeste i verden - uden bekymringer, irriterende diskussioner eller dumme bivirkninger ved brug af prævention. Det er præcis, hvad vores MISTER SIZE-kondomer er til for: Takket være deres individuelle størrelse, perfekte pasform og ultratynde latex er de knap mærkbare, giver dig en naturlig følelse og sørger samtidig for optimal sikkerhed. Så I kan nyde fordelene sammen og hengive jer til de gode følelser uden bekymringer i verden. For nogle gange kan det virkelig være så enkelt.

Oversigt over fordelene ved MISTER SIZE-kondomer:

 • I 7 forskellige kondomstørrelser - kondomer er ikke længere for stramme eller for brede: De 7 størrelser giver en meget mere præcis pasform sammenlignet med standardkondomer, som ofte kun fås i et par størrelser. En tæt pasform hjælper med at undgå problemer som kvælning, glidning eller tab af følelse, hvilket igen forbedrer komforten og følelsen under samleje.
 • Ekstra tynd for mere følelse: Vores tynde vægtykkelse bidrager også til en fuld følelse under samleje, uden at gå på kompromis med sikkerheden, selvfølgelig.
 • Innovative målemetoder: Vi tilbyder den rigtige metode til alle til at bestemme deres individuelle kondomstørrelse, fra måleappen og et målebånd, der kan printes ud, til Condom Sizer, et måleværktøj i checkkortformat. Du kan også bruge vores emballage til at estimere din størrelse.
 • Vegansk: Vi bruger ingen animalske produkter i produktionsprocessen.
 • Alle de andre fordele ved kondomer: MISTER SIZE-kondomer tilbyder selvfølgelig også alle de andre fordele ved kondomer, som du kan finde i detaljer længere nede på siden.

Fordele for mænd

Jagten på det perfekte match gælder også, når det kommer til prævention: Hvis du hidtil har været utilfreds med kondomer, har du sandsynligvis bare ikke fundet den rigtige partner til dit bedste stykke endnu. Med MISTER SIZE i din personlige størrelse er der ingen klemning, trættende rulning eller andre ubehagelige bivirkninger. Du mærker det næsten ikke, og følelsen under sex er usædvanligt intens. Samtidig beskytter den dig pålideligt og giver dig en sikker følelse - så du kan give dig helt hen.

Vil du vide mere? Vores testere fortæller om deres oplevelser.

Læs erfaringerne fra vores mandlige testere nu

Fordele for par

Sex er især dejligt, når I begge tager ansvar sammen og derefter giver jer selv til hinanden med en god følelse. Mister Size giver dig den ideelle mulighed for at gøre dette - for med sit tynde og knap mærkbare lag står kondomet ikke længere mellem jer, men bliver snarere en unik forbindelse. Så I både kan føle jer trygge og nyde sex i al dens intensitet.

Er du nysgerrig efter at finde ud af det? Vi fik par til at teste det - her fortæller de om deres oplevelser.

Læs parrenes udtalelser nu

Fordele for kvinder

Er du træt af at være eneansvarlig for prævention som kvinde? Med MISTER SIZE behøver du ikke længere at have dårlig samvittighed, hvis du bevidst har fravalgt p-piller eller andre præventionsmidler. Din mand, kæreste eller elsker er altid perfekt rustet - og der er ikke længere nogen grund til ikke at bruge kondom.

PS: Hvis du ikke kender din elskers størrelse endnu, kan du bare tage vores prøvepakke og Condom Sizer med dig. Det vil give dig en uventet icebreaker til starten på en vidunderlig kærlighedsaffære.

Vil du vide mere? Vores testere har meget at fortælle.

Læs udtalelser fra kvinder nu

Fordele ved kondomer generelt

Har du altid undret dig over, hvorfor du egentlig skal bruge kondomer? Kondomer tilbyder en række fordele, både hvad angår seksuel sundhed og præventionsmetoder.

 1. Brugervenlighed: Kondomer er nemme at bruge og kræver ingen lægehjælp eller langsigtet planlægning, hvilket gør dem til en bekvem mulighed for mange mennesker.

 2. Beskyttelse mod seksuelt overførte infektioner: Kondomer er en af de mest effektive måder at forhindre overførsel af seksuelt overførte sygdomme, herunder HIV. De danner en fysisk barriere, der forhindrer udveksling af kropsvæsker mellem partnere, der kan overføre infektioner.

 3. Støtter folkesundheden: Desværre stiger antallet af tilfælde af seksuelt overførte sygdomme igen massivt. Mange tilfælde forbliver uopdagede, men kan stadig overføres til andre. Med kondomer er du derfor på den sikre side, især med nye eller skiftende partnere, og er med til at sikre, at sygdomme ikke kan spredes ubemærket.

 4. Forebyggelse af uønskede graviditeter: Kondomer er en lettilgængelig og effektiv metode til at forebygge graviditet. Når de bruges korrekt, er risikoen for graviditet meget lav. Find ud af mere om, hvor sikre kondomer er her.

 5. Umiddelbar tilgængelighed og bekvemmelighed: Kondomer fås uden recept og kan købes på apoteker, i supermarkeder og endda i automater. De er nemme at transportere og kan bruges når som helst. Selvfølgelig kan du også nemt købe kondomer online. Du behøver ikke at gå til lægen for at få en recept, og det er ikke nødvendigt med en lægeundersøgelse.

 6. Ingen bivirkninger: I modsætning til hormonelle præventionsmetoder som f.eks. p-piller, har kondomer generelt ingen bivirkninger. De er en god mulighed for folk, der ønsker at undgå hormoner eller ikke kan bruge dem på grund af medicinske tilstande.

 7. Fremmer ansvarlig seksuel adfærd: Kondomer giver dig mulighed for aktivt at tage ansvar for din egen og din partners seksuelle sundhed.

 8. Passer til næsten alle: Kondomer passer til de fleste mennesker, også dem, der er allergiske over for latex, da der også findes kondomer lavet af polyuretan eller andre allergivenlige materialer. En dårlig fornemmelse på grund af dårlig pasform er ikke længere et argument, da MISTER SIZE-kondomer er særligt følsomme og fås i 7 forskellige kondomstørrelser.

 9. Ingen forringelse af fertiliteten: Kondomer påvirker ikke fertiliteten på lang sigt. Efter seponering er der ingen forsinkelse i at vende tilbage til normal fertilitet, hvilket kan være tilfældet med nogle andre præventionsmetoder.

 10. Tillader fleksibilitet: Fordi kondomer kun bruges efter behov, giver de en fleksibilitet, som ikke er mulig med mange andre præventionsmetoder. De er derfor også ideelle til folk, der ikke er regelmæssigt seksuelt aktive. Som allerede nævnt i det foregående punkt påvirker de heller ikke fertiliteten, og du kan fleksibelt beslutte, om du vil springe kondomet over, fordi du gerne vil have børn.

 11. Variation og sjov: Kondomer findes i forskellige størrelser, farver, smage og endda teksturer, som kan variere og berige den seksuelle oplevelse.

 12. Billigt og let tilgængeligt: Sammenlignet med andre præventionsmetoder er kondomer ofte billigere og tilgængelige uden lægehjælp eller recept.

 13. Muliggør spontan sex: Med kondomer kan seksuel aktivitet finde sted spontant og uden forudgående planlægning, da de kan bruges med det samme, og der ikke er nogen overgangsperiode fra brug til fuld beskyttelse mod graviditet, som det er tilfældet med f.eks. p-piller. Kondomer kræver heller ikke regelmæssig brug som andre hormonelle metoder for at sikre fuld beskyttelse. Kondomer beskytter med det samme, når de bruges korrekt.

 14. Øger bevidstheden og kommunikationen mellem partnere: At diskutere præventionsmetoder, herunder brugen af kondomer, kan forbedre kommunikationen mellem seksuelle partnere og føre til et mere åbent og ærligt forhold.

 15. Beskyttelse afsexlegetøj: Kondomer kan også bruges til sexlegetøj for at gøre rengøringen lettere og for at forhindre overførsel af infektioner mellem partnere, især når legetøjet deles.

Med disse mange fordele spiller kondomer en vigtig rolle i prævention og beskyttelse mod seksuelt overførte sygdomme og er et godt valg for folk, der ønsker at praktisere sikker og ansvarlig seksualitet. Takket være de 7 forskellige kondomstørrelser i MISTER SIZE-kondomerne er der et kondom, der passer perfekt til næsten alle mænd. Det sikrer en særlig behagelig og sikker følelse. Det er bedst at prøve dem nu!

Bestem kondomstørrelse nu

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Nyheder

Mit kondom er Mister Size

Kondombrugere, som allerede har prøvet flere kondomer, skriver igen og igen til os, at de har fundet deres kondom i MISTER SIZE. Det er vi selvfølgelig glade for, og derfor ville vi gerne vide det helt præcist og lade andre vide om deres erfaringer…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Om os

Kondomkvalitet

For at kunne garantere vores kunder maksimal sikkerhed, er førsteklasses materialer og strenge kontroller en del af vores standardprogram.

Kondom FAQ
Om os

Ofte stillede spørgsmål om kondomer og kondomstørrelser

Få svar på alle dine spørgsmål om kondomer, din kondomstørrelse og MISTER SIZE som det kondom, der passer til dig.

Mister Size Kom ud af din rutine

God sex behøver ikke at være perfekt

Læs nu

P-piller - virkelig lige rettigheder under sex?

Læs nu

Kondomer og glidecreme: Sådan går sex som et urværk

Læs nu

Prøv noget nyt