Gå til hoved-indhold

Mister Size - sand storhed også med hensyn til kondomkvalitet

For at kunne garantere vores kunder maksimal sikkerhed, er førsteklasses materialer og strenge kontroller en del af vores standardprogram. Millioner af kondombrugere verden over nyder derfor den høje kvalitet af Mister Size, som skyldes over 20 års ekspertise i branchen.

Råvarer

Mister Size-kondomer er fremstillet af en unik naturgummilatexblanding, som giver produktet særligt bløde, rivefaste og lugtfattige egenskaber. Dette gør det muligt for Mister Size kondomer at give intense fornemmelser og samtidig pålidelig beskyttelse. For at sikre optimal kompatibilitet består den smørende gelcoating af ren silikoneolie, som også er kendt som dimethicone.

Certificering

Mister Size er et certificeret medicinsk produkt i henhold til EU-direktiv 93/42/EØF. Ud over den interne kvalitetskontrol bliver vores produktions- og ledelsessystemer regelmæssigt og officielt revideret i henhold til ISO 9001 og ISO 13485.

Produktion

Til produktionen er vi afhængige af vores langvarige partner Karex, verdens største kondomproducent. Mister Size-kondomer udvikles og produceres i Malaysia på det nyeste udstyr under tilsyn af erfarne specialister. Det betyder, at vi lader vores kondomer producere tæt på råmaterialerne for at sikre den bedst mulige kvalitet. Hvert Mister Size-kondom er elektronisk testet for huller. Naturgummiblandingen og den rene silikoneolie garanterer den bedste hudkompatibilitet og sikkerhed.

Bæredygtighed

Karex garanterer en rimelig betaling af produktionsmedarbejderne og garanterer, at der ikke anvendes børnearbejde i forbindelse med produktionen af Mister Size.

Kondomemballagen er fremstillet af omhyggeligt trykt pap. Vi bruger ikke unødvendige plastikposer eller emballageplads - mottoet er: så meget som nødvendigt, så lidt som muligt.

Mister Size kondomer er også veganske.