Gå til hoved-indhold

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Tak for din interesse for vores websted. Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtig for os. Nedenfor informerer vi dig i detaljer om, hvordan vi håndterer dine data.

1 Adgangsdata og hosting

Du kan besøge vores websted uden at give nogen personlige oplysninger. Hver gang du besøger et websted, gemmer webserveren automatisk en såkaldt serverlogfil, som f.eks. indeholder navnet på den ønskede fil, din IP-adresse, dato og klokkeslæt for anmodningen, mængden af overførte data, din browser, herunder versionsnummer og den anmodende udbyder (adgangsdata), og dokumenterer anmodningen.

Disse adgangsdata evalueres udelukkende med henblik på at sikre en problemfri drift af webstedet og forbedre vores tjenester. I overensstemmelse med art. 6, stk. 1, s. 1, litra f, i DSGVO tjener dette til at beskytte vores legitime interesser i en korrekt præsentation af vores tilbud, som vejer tungere end vores interesser i forbindelse med en interesseafvejning. Alle adgangsdata slettes senest syv dage efter afslutningen af dit besøg på webstedet.

Hosting-tjenester fra en tredjepartsudbyder

Som en del af behandlingen på vores vegne leverer en tredjepartsleverandør os tjenesterne til hosting og visning af webstedet. Dette tjener til at beskytte vores legitime interesser i en korrekt præsentation af vores tilbud, som opvejes af en interesseafvejning. Alle data, der indsamles i forbindelse med brugen af dette websted eller i formularer, der er stillet til rådighed til dette formål i onlineshoppen som beskrevet nedenfor, behandles på dets servere. Behandling på andre servere finder kun sted inden for de rammer, der er forklaret her.

Denne tjenesteudbyder er placeret i et land i Den Europæiske Union eller i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

2. indsamling og brug af data til kontraktbehandling og ved åbning af en kundekonto

Vi indsamler personoplysninger, hvis du frivilligt giver os dem i forbindelse med din bestilling, når du kontakter os (f.eks. via kontaktformular eller e-mail) eller når du åbner en kundekonto. Obligatoriske felter er markeret som sådan, fordi vi i disse tilfælde absolut har brug for oplysningerne for at kunne gennemføre kontrakten, behandle din kontakt eller åbne en kundekonto, og du kan ikke gennemføre ordren og/eller åbne en konto eller sende kontakten uden at oplyse dem. Hvilke data der indsamles, kan ses af de respektive indtastningsformularer. Vi bruger de oplysninger, du giver os, i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, s. 1, litra b, i DSGVO med henblik på at behandle kontrakten og behandle dine henvendelser. Efter afslutning af kontraktens behandling eller sletning af din kundekonto vil dine data blive begrænset til yderligere behandling og slettet efter udløbet af de skattemæssige og handelsretlige opbevaringsperioder, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke til yderligere brug af dine data, eller vi forbeholder os ret til at bruge data ud over dette, hvilket er tilladt i henhold til loven, og som vi informerer dig om i denne erklæring. Det er til enhver tid muligt at slette din kundekonto og kan gøres enten ved at sende en besked til den kontaktmulighed, der er beskrevet nedenfor, eller via en funktion, der er beregnet til dette formål i kundekontoen.

3. dataoverførsel

For at kunne opfylde kontrakten i henhold til art. 6 stk. 1 p. 1 lit. b DSGVO videregiver vi dine data til det rederi, der har fået til opgave at levere, i det omfang det er nødvendigt for leveringen af de bestilte varer. Afhængigt af hvilken betalingstjenesteudbyder du vælger i bestillingsprocessen, videregiver vi de betalingsdata, der er indsamlet til dette formål, til det kreditinstitut, der har fået til opgave at foretage betalingen, og i givet fald til betalingstjenesteudbydere, som vi har fået til opgave at foretage betalingen, eller til den valgte betalingstjeneste. I nogle tilfælde indsamler de udvalgte betalingstjenesteudbydere også selv disse data, hvis du opretter en konto hos dem. I dette tilfælde skal du registrere dig hos betalingstjenesteudbyderen med dine adgangsoplysninger under bestillingsprocessen. I denne henseende gælder den pågældende udbyder af betalingstjenesternes databeskyttelseserklæring.

I tilfælde af fakturaer, hvor betalingsfristen er overskredet, videregiver vi de indsamlede personoplysninger samt dine kontraktoplysninger til vores inkassobureau for at beskytte vores interesser i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f, i DSGVO.

4. postreklamer og din ret til at gøre indsigelse

Desuden forbeholder vi os ret til at bruge dit for- og efternavn samt din postadresse til vores egne reklameformål, f.eks. til at sende dig interessante tilbud og information om vores produkter med posten. Dette tjener til at beskytte vores legitime interesser i at henvende os til vores kunder på en reklamemæssig måde i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, s. 1, lit. f, i DSGVO.

Reklameudsendelserne leveres som en del af behandlingen på vores vegne af en tjenesteudbyder, som vi videregiver dine oplysninger til dette formål. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod opbevaring og brug af dine data til disse formål ved at sende en besked til den kontaktmulighed, der er beskrevet nedenfor.

5. deltagelse i konkurrencer

Når du deltager i en af vores konkurrencer, gemmer vi dit navn, din e-mailadresse, din adresse og eventuelt din alder med henblik på at gennemføre konkurrencen og sende præmierne. Hvis du ikke frivilligt har givet dit samtykke til, at dine oplysninger må bruges til markedsføringsformål, slettes dine oplysninger efter konkurrencens afslutning, dog senest 6 måneder efter konkurrencens afslutning. Hvis du frivilligt har givet dit samtykke til brugen af dine data til markedsføringsformål, gemmer vi dine data på ubestemt tid for at kunne sende dig reklamer pr. e-mail eller post. Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod brugen af dine oplysninger til markedsføringsformål. Du har også til enhver tid ret til gratis at få oplysninger om de lagrede data, til at få dem rettet eller slettet.

6 søgefunktion

Når du bruger søgefunktionen på vores websted, gemmes de indtastede søgeord, søgeindstillingerne, tidspunktet for søgningen, din anonymiserede IP-adresse (forkortet med de sidste to intervaller, f.eks. 192.168.0.0.0) og antallet af fundne søgeresultater. Dette bruges til intern evaluering af søgetermerne og søgehistorikken med henblik på at forbedre vores websted yderligere.

7. indhold fra tredjeparter

Nogle af vores sider indeholder komponenter, der leveres af tredjepartsleverandører. Disse udbydere gemmer data, f.eks. IP-adresser, på deres servere, og cookies fra disse udbydere kan også blive sat på din computer. Hvis du ikke er indforstået med dette, kan du til enhver tid nægte at tillade, at indholdet fra disse udbydere bliver indlejret. Dette indhold, f.eks. videoer, indlæses kun, når du klikker på de tilsvarende oplysninger om databeskyttelse på videoerne.

8. kontaktmuligheder og dine rettigheder

Som registreret har du følgende rettigheder:

  • I henhold til artikel 15 i DSGVO har du ret til at anmode om oplysninger om dine personlige data, som vi behandler, i det omfang, der er angivet i denne bestemmelse.
  • I henhold til artikel 16 i DSGVO har du ret til at kræve øjeblikkelig rettelse af unøjagtige eller fuldstændige personlige data, som vi har gemt hos os.
  • I henhold til artikel 17 i GDPR har du ret til at anmode om sletning af dine personoplysninger, som vi har lagret hos os, medmindre yderligere behandling er nødvendig - for at udøve retten til ytrings- og informationsfrihed - for at overholde en retlig forpligtelse - af hensyn til offentlige interesser, eller - for at gøre retskrav gældende, udøve eller forsvare retskrav.
  • i overensstemmelse med artikel 18 i DSGVO retten til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger, for så vidt som - du bestrider oplysningernes rigtighed - behandlingen er ulovlig, men du gør indsigelse mod, at den slettes - vi ikke længere har brug for oplysningerne, men du har brug for dem til at gøre retskrav gældende, gøre dem gældende eller forsvare dem, eller - du har gjort indsigelse mod behandlingen i overensstemmelse med artikel 21 i DSGVO
  • i overensstemmelse med artikel 20 i DSGVO retten til at modtage dine personoplysninger, som du har givet os, i et struktureret, fælles og maskinlæsbart format eller til at anmode om at få dem overført til en anden dataansvarlig
  • i overensstemmelse med artikel 77 i DSGVO retten til at klage til en tilsynsmyndighed. Som regel kan du kontakte tilsynsmyndigheden på din sædvanlige bopæl eller arbejdsplads eller vores hovedsæde.

Hvis du har spørgsmål vedrørende indsamling, behandling eller brug af dine personlige oplysninger, for information, rettelse, blokering eller sletning af oplysninger samt tilbagekaldelse af et givet samtykke eller indsigelse mod en specifik brug af oplysninger, bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige i virksomheden:

Vinergy GmbH Databeskyttelsesansvarlig Bahnhofstraße 19 D-78224 Singen (Hohentwiel) +49 (0)7731/911540 datenschutz(at)vinergy(dot)de

Ud over den interne databeskyttelseskontrol, der foretages af virksomhedens databeskyttelsesansvarlige, indeholder den føderale databeskyttelseslov bestemmelser om kontrolorganer, der skal hjælpe dig med at håndhæve dine rettigheder. Tilsynsmyndigheden i delstaten Baden-Württemberg er ansvarlig for os:

Delstatskommissæren for databeskyttelse og informationsfrihed i Baden-Württemberg Postboks 10 29 32, 70025 Stuttgart Königstraße 10a, 70173 Stuttgart Tlf.: 0711/61 55 41 - 0 Fax: 0711/61 55 41 - 15 E-mail: poststelle(at)lfdi.bwl(dot)de Internet: https://www.baden-wuerttemberg.datenschutz.de

I henhold til § 4g, stk. 2, i den føderale databeskyttelseslov skal den offentlige procedurefortegnelse stilles til rådighed for enhver, der anmoder herom, på passende vis. Hvis du ønsker at få indsigt i det offentlige register over procedurer, bedes du kontakte den databeskyttelsesansvarlige.

Ret til at gøre indsigelse

I det omfang vi behandler personoplysninger som forklaret ovenfor for at beskytte vores legitime interesser, som har forrang i forbindelse med en interesseafvejning, kan du gøre indsigelse mod denne behandling med virkning for fremtiden. Hvis behandlingen foretages med henblik på direkte markedsføring, kan du til enhver tid udøve denne ret som beskrevet ovenfor. Hvis behandlingen foretages til andre formål, har du kun ret til at gøre indsigelse af grunde, der vedrører din særlige situation.

Når du har udøvet din ret til at gøre indsigelse, vil vi ikke længere behandle dine personoplysninger til disse formål, medmindre vi kan påvise tvingende legitime grunde til behandlingen, som går forud for dine interesser, rettigheder og friheder, eller hvis behandlingen tjener til at gøre retskrav gældende, udøve eller forsvare retskrav.

Dette gælder ikke, hvis behandlingen sker med henblik på direkte markedsføring. Så vil vi ikke behandle dine personoplysninger yderligere til dette formål.