Gå til hoved-indhold

Mit kondom er Mister Size

Kondombrugere, som allerede har prøvet flere kondomer, skriver igen og igen til os, at de har fundet deres kondom i MISTER SIZE. Det er vi selvfølgelig glade for, og derfor ville vi gerne vide det helt præcist og også fortælle andre om deres erfaringer med MISTER SIZE: Derfor startede vi kampagnen "Mit kondom er MISTER SIZE".

MISTER SIZE-brugere kunne skrive til os om deres erfaringer med MISTER SIZE og modtog til gengæld en 36 pakker MISTER SIZE.

Her er resultaterne og feedback fra testerne:

Vi har været sammen i mange år og ønsker ikke børn. Min kæreste er meget sundhedsbevidst og overbevist veganer. Indtil videre har vi haft det problem, at kondomer sidder ret løst på mig. Derfor kunne ingen af os rigtig give slip, fordi vi altid var lidt bekymrede for, at kondomet skulle glide af, eller at der skulle løbe sæd ud. Orgasme sammen? Virkelig svært.....! Min kæreste så MISTER SIZE i Müller-apoteket og tog straks dette TEST SET med. Vi føler os begge rigtig godt tilpas med størrelse 49 nu, og intet glider. Det giver virkelig en god følelse. Mister Size er derfor ikke bare mit kondom, men virkelig vores kondom.

Andreas, 38 år

En af mine yndlingsinfluencere, som selv er mor, introducerede MISTER SIZE. Jeg synes, at kondomer er gode for os, fordi vi gerne vil have et barn mere, men ikke endnu. Desværre har min kæreste problemer med at få erektion med kondomer, og det er bare ikke sjovt. Så vi prøvede MISTER SIZE i hans størrelse. Det gør virkelig en forskel. Uden kondom er stadig det bedste, men MISTER SIZE er helt sikkert en god løsning. Da der næsten ikke er noget valg i hans størrelse, er MISTER SIZE ikke bare mit kondom, men vores kondom.

Celina, 31 år

Mine forhold varer normalt ikke særlig længe. Desuden har jeg enorme bivirkninger, når jeg tager p-piller. Kondomer er derfor det rigtige præventionsmiddel for mig. Desværre har jeg altid måttet høre fra mænd, at de ikke ønsker at bruge kondomer, fordi de skærer blodet af, og så kan de ikke holde en erektion, og det er faktisk sandt.... Så blev jeg anbefalet MISTER SIZE af en ven. Og når kondomerne passer, er kondom ja eller nej meget mindre et problem. Desuden er de virkelig lækre og ægte at føle! Jeg har altid flere størrelser med mig, bare for en sikkerheds skyld. Det er derfor, at MISTER SIZE er mit kondom.

Sandra, 32 år

Jeg har været lykkelig single i 2 år og i permanent dating mode, men kondomer fra Durex og Ritex passede ikke så godt og dræbte ofte stemningen under sex, fordi følelsen ikke var der. Så snart en kvinde insisterede på, at vi skulle bruge kondom, blev jeg ret afskrækket, og det var en lille afstikker. Så opdagede jeg Mister Size-annoncen på Lovoo og bestilte en prøvepakke i den største størrelse, og størrelse 64 passede perfekt. Siden da er det ikke længere et problem for mig at bruge kondom, og det er ikke vigtigt for mig med eller uden, for begge dele fungerer godt og er meget sensuelle. For mig er det ikke længere muligt uden Mister Size, selv om det er prævention, er jeg stadig på den sikre side nu uden at skulle give afkald på den intense følelse.

Ben, 29 år

Mit kondom er af størrelsen MISTER SIZE! Er det også tilfældet for dig? Så skriv din detaljerede oplevelse til os med samtykke til at offentliggøre den her, og vi sender dig en 36-pakke i din størrelse som tak.

Mister Size
Flere artikler

God sex behøver ikke at være perfekt

Læs nu

P-piller - virkelig lige rettigheder under sex?

Læs nu

Kondomer og glidecreme: Sådan går sex som et urværk

Læs nu