Gå til hoved-indhold

Drop together - fordele for jer som par

Selv i et fast forhold kan det tage lang tid, før man endelig finder den perfekte præventionsmetode. Derfor blev vores par i første omgang overrasket over deres positive erfaringer med MISTER SIZE. Se, hvad de har at sige.

Udtalelser fra par

Luis & Johanna - 39 & 41 år, fra Lübeck

"Vi er krævende - i alle situationer".

Luis: "Vi har været sammen i 16 år nu og har altid haft et meget godt sexliv. I hvert fald fra min side."

Johanna: "Der er ingen indvendinger fra mig!"

Luis: "Haha, det er jeg glad for."

Johanna: "Men for et år siden besluttede jeg mig for, at jeg ikke ville give min krop flere hormoner, og derfor holdt jeg op med at tage p-piller. Så vi var nødt til at finde en ny prævention. Kondomer var min favorit lige fra starten: meget sikre og uden komplicerede indgreb i kroppen. Desuden synes jeg, at jeg har taget mig af prævention selv længe nok nu. Med kondomer kan vi tage lige meget ansvar."

Luis: "For at være ærlig, var jeg ret skeptisk i starten. Det er et stykke tid siden, men jeg har haft dårlige erfaringer med kondomer. De passede ofte ikke ordentligt, og følelsen var kun halvt så god som uden. Sex i baggrunden."

Johanna: "Det var det, der gik mig på. Jeg ville ikke gøre det, vi havde, værre end det, vi havde. Derfor undersøgte jeg, hvad der ville være den bedste løsning med hensyn til kondomer. Jeg stødte på Mister Size gennem anbefalinger i onlinefora og bestilte straks Condom Sizer hjem."

Luis: "Jeg er en stor fan af skræddersyede produkter (jeg har to skræddersyede jakkesæt i min garderobe), og derfor kunne jeg lide målingerne med det samme. De kondomer, der kom, føltes som om, de var lavet til mig fra starten."

Johanna: "Første gang med kondom efter så lang tid uden kondom var jeg virkelig nysgerrig på, om vi ville blive tilfredse. Men alle mine bekymringer var væk efter få minutter. Det var lige så dejligt som altid."

Felix & Nora - 34 & 27 år, fra Wittenberg

"Vi kan give slip på os selv - og have det sjovt som aldrig før".

Nora: "Felix og jeg har været sammen i tre år. Det meste af tiden var vi i et langdistanceforhold, men for seks måneder siden flyttede jeg til Berlin for at bo sammen med ham. Samtidig har jeg startet min egen virksomhed, og det går slet ikke så dårligt. Så jeg har meget at tænke på i øjeblikket... og så lidt tid til et barn!"

Felix: "Det er det samme for mig, og derfor er vi meget enige om at planlægge et barn: en dag, men ikke nu."

Nora: "Men vi kan stadig godt lide at have sex, og meget af det (griner). Så vi skal være meget forsigtige."

Felix: "Det er dog ikke let for mig at vælge kondom, fordi jeg ikke har en gennemsnitlig penisstørrelse. Det er allerede sket for os to gange, at kondomet er gledet af under sex. Hver gang var det et totalt rod, og det var stadig stressende for os begge i et stykke tid bagefter. Præcis det, man ikke ønsker under sex."

Nora: "På et tidspunkt sagde jeg: Der må være kondomer, som ikke kun har en standardstørrelse. Vi kan ikke være de eneste, der har brug for en smule individualitet."

Felix: "En kammerat anbefalede MISTER SIZE til mig. Jeg købte en pakke med tre størrelser til test, og med den ene følte jeg med det samme: "Det er den rigtige."

Nora: "Vi er meget mere afslappede nu, og det er endnu sjovere."

At tage ansvar og nyde det sammen - fordele for par

Især i et langvarigt forhold er det værd at sætte tidligere erfaringer på prøve og igen bevidst søge efter den perfekte præventionsmetode for jer begge. Kondomer bruges ofte kun som en nødløsning, når p-piller ikke længere er en mulighed på grund af bivirkningerne. Men det er en undervurdering af deres værdi. For hvis du investerer lidt tid i at finde det rigtige kondom i den rigtige størrelse, bliver prævention nemmere og mere behagelig end nogensinde før.

Ubekymret nydelse - med intens følelse takket være den individuelle størrelse

Med sine individuelle størrelser sikrer MISTER SIZE, at I kan nyde jeres øjeblikke sammen uden bekymringer. Kondomet sidder perfekt, uden risiko for at glide eller snøre på nogen måde. Samtidig er der kun et meget tyndt lag mellem jer. I vil føle hinanden lige så intenst som nogensinde før og kan koncentrere jer helt og holdent om hinanden.

Dan en enhed - både til prævention og til sex

Det er godt for jeres forhold og dermed også for jeres sexliv, hvis I træffer vigtige beslutninger sammen, uden at den ene af jer skal træde i baggrunden. Derfor skaber MISTER SIZE de ideelle betingelser for prævention: Med det skræddersyede kondom er der ingen begrænsninger for følelsen, og bivirkningerne ved hormonelle metoder hører endelig fortiden til. I stedet får man en god fornemmelse i alle henseender. Fordi I har taget hånd om det sammen og nu kan I nyde fordelene sammen - med vidunderlige øjeblikke med fantastisk sex.