Gå til hoved-indhold

Den rene følelse! - Fordele for dig som mand

Når kondomet sidder som en anden hud, føles sex helt anderledes. Her kan du læse om andre mænds erfaringer med MISTER SIZE - og om forskellen er det hele værd.

Vidnesbyrd fra mænd

Matteo - 32 år, fra Aachen

"Min perfekte størrelse, min rene følelse".

"For at være ærlig, har jeg aldrig rigtig tænkt meget over kondomer. Jeg købte bare det, der var på hylden - det passede altid på en eller anden måde. Så faldt jeg tilfældigvis over MISTER SIZE og tænkte: Det vil jeg bare prøve nu. Jeg er alligevel ret eksperimenterende, når det kommer til sex, og jeg køber ofte et par usædvanlige accessories, så hvorfor ikke også afprøve innovationer inden for kondomer?

Første gang jeg brugte MISTER SIZE, blev jeg overrasket over den forskel, som den individuelle pasform gjorde. Jeg havde bestilt en kondomvisningsmaskine hjem og fandt min nøjagtige størrelse - for at være ærlig, en anden end jeg havde troet - og det var det hele værd. Det tynde materiale og den gode pasform fik kondomet til at føles som en anden hud med det samme. Jeg synes altid, at sex er godt, men det her var en anden historie. Følelsen var meget mere intens, end jeg havde oplevet før. Jeg troede ikke, at størrelsen ville gøre så stor en forskel.

Kay - 26 år, fra Neu-Ulm

"Jeg er ikke 0815 - derfor har jeg brug for kondomer, der ikke er det"

"Det har været et problem for mig fra starten at finde den rigtige kondomstørrelse. Min penis er lidt mindre end gennemsnittet. Det har aldrig rigtig påvirket mit selvværd - indtil videre har alle mine partnere været meget tilfredse med min præstation - men jeg kan forestille mig, at andre mænd, der ikke er lige så veludrustede, har et problem med det. Og så står man oven i købet foran en hylde og tænker: Hvorfor er der ikke noget her, som jeg føler, der er tænkt på for mænd som mig? Som om der kun fandtes én type mand, alle med nøjagtig de samme mål. Det gør de heller ikke med tøj. Gudskelov!

Da jeg så MISTER SIZE og det store udvalg af størrelser, var min første tanke: Hvorfor gør alle ikke det? Der er forskellige penisser, så der bør også være forskellige kondomer. For mig var det helt sikkert en total lettelse. Jeg fik den rigtige størrelse første gang, og kondomerne passede perfekt. Jeg mærkede straks forskellen i sengen: ikke mere glidning og ikke mere frygt for at kondomet falder af eller - endnu værre - sidder fast. Jeg kan kun anbefale, at enhver mand er lige så kræsen med sine kondomer som med sit tøj.

Kondomer i din personlige størrelse - fordele for mænd

Mange mænd er kritiske over for kondomer. Årsagen er ofte dårlige erfaringer fra deres ungdom eller det, de har hørt om kondomer: at de er ubehagelige, at de fjerner følelsen, at de snævrer sig ind og går i stykker. Men det er værd at sætte spørgsmålstegn ved disse fordomme endnu en gang - for i den rigtige størrelse har dit MISTER SIZE-kondom mange fordele:

Intensiv følelse med optimal beskyttelse

Med MISTER SIZE føles sex lige så intenst som uden kondom. Det kun helt tynde lag lader dig mærke hver eneste berøring og giver dig samtidig mulighed for at give dig helt slip på dig selv. Fordi du ikke behøver at bekymre dig om prævention og sikkerhed - uden de ulemper og risici, som andre præventionsmetoder indebærer. Desuden sikrer det lidt mere generøse lag af glidecreme på vores kondomer, at jeres elskov får en endnu bedre start.

Med MISTER SIZE kan du være dig selv som mand.

Selvfølgelig føles det fjollet, når kondomet enten ikke sidder tæt nok, eller når det bare at sætte det på bliver en konkurrence i færdigheder og en kraftpræstation. Det perfekte kondom skal være let at rulle ud og sidde som en anden hud - en selvfølge for MISTER SIZE. Når du har fundet din personlige størrelse, er det slut med at klemme og presse. Kondomet passer simpelthen til dig, uanset størrelsen på dit bedste stykke. Så selv med et kondom kan du føle dig helt dig selv - og nyde fantastisk sex som mand. Det bedste er at prøve det med det samme.