Gå til hoved-indhold

Gør mere ud af det - med sexfantasier i din personlige hovedbiograf

fem idéer til et tilfredsstillende kærlighedsliv

Går dit sexliv bare så småt lige nu, og er det tid til et lille boost? Har du lyst til at prøve noget nyt - men ved ikke helt hvordan? Eller vil du bare skabe nogle få sensuelle øjeblikke på egen hånd og nyde dem fuldt ud? Så tænder du din mentale biograf og lader dig rive med af dine mest hemmelige fantasier. Her finder du nogle spændende idéer og tanker.

Er du vred på nogen eller kan du ikke rigtig slukke? På vej til den mentale biograf ...

Personlig mental film er absolut guld værd - også i hverdagen. F.eks. når din nye chef gør dig utroligt vred, og du forestiller dig at hælde din smoothie over hendes hoved. Eller når buschaufførens dæk sprænger, netop som han er ved at køre væk fra dig. I vores sind får tingene lov til at køre anderledes for et øjeblik og dermed forsøde vores dag. Uanset om det er en lille hævnfantasi eller tanker om en eventyrferie, mens vi sidder i et kedeligt obligatorisk foredrag.

Og hovedbiografen er også ret fed under sex. Fordi den viser os præcis, hvad der virkelig tænder os - meget mere end i nogen porno. Og det hjælper os til at komme bedre ind i det eller simpelthen til at skifte et gear op. Hvis du ikke har gjort det endnu, så prøv det!

Hvilke film spiller i dit hoved? - De mest populære sexfantasier

Vi kan til enhver tid selv bestemme, hvad der foregår i vores biograf i hovedet. Så forkæl dig selv med de film, der er sjove og gode for dig. Når det kommer til pirrende erotik, er der nogle få sexfantasier, der er meget populære. Lad dig inspirere af dem:

Sex med fremmede

Mange mennesker kan godt lide at forestille sig at have sex i offentligheden - måske endda med en mystisk ny bekendt. F.eks. under et spontant møde på gaden i en gyde, under en løbetur i parken eller på toilettet på diskoteket. Det er ikke så mærkeligt - der er trods alt noget spændende og ondskabsfuldt over det, og et uventet eventyr lyder generelt ret spændende. Om du ønsker det i virkeligheden er et andet spørgsmål. Men den er absolut anbefalelsesværdig som en lille film til den mentale biograf.

Et eventyr med dominans og hengivenhed

Senest siden "Shades of Grey" har dominans- og bondagelege også vakt stor begær uden for BDSM-scenen. Forestil dig, hvordan du giver dig selv helt og holdent til din partner, og han bestemmer, hvad du skal gøre. Måske endda bundet helt ubevægelig i en temmelig varm stilling. Du bestemmer selv, hvor langt du vil gå ...

Sex med stjerner eller "respekterede personer

Et varmt kærlighedseventyr med din yndlingsstjerne, chef, professor eller foredragsholder er også spændende. Uanset hvem der har udløst uventede følelser i dig - i din personlige mentale biograf kan du give din lyst frit løb og nyde eventyret i dine tanker. Det kan endda fungere med den chef, du faktisk hader, som 25-årige Isa afslørede over for Cosmopolitan.

Trekant eller gruppesex

At blive taget af flere partnere på samme tid er faktisk en ret udbredt fantasi. Selv om de fleste mennesker aldrig ville prøve det i virkeligheden. Men i det mindste er tanken om at blive kærtegnet af flere hænder og munde og føle alle de vidunderlige muligheder under sex på samme tid... det er ret frækt!

Så er dine fantasier allerede ved at løbe afsted med dig? Så giv dig selv slip og nyd showet ...

"Da den sidste lænke lukkes, går det pludselig op for mig, at der ikke er nogen vej tilbage nu. Jeg er fuldstændig overladt til hans nåde. Og samtidig er der denne frække nysgerrighed i mig: Hvad vil han gøre ved mig nu? Hele min krop kriblede, og jeg ventede i spænding. Det virker som en halv evighed. Og da hans hænder endelig glider op ad mine lår, strømmer det gennem mig som ..."

Skal jeg ikke have dårlig samvittighed, hvis jeg tænker på noget andet under sex? Og er mine fantasier egentlig normale?

Som med så meget andet i livet er der selvfølgelig ofte bekymringer om det personlige hovedrum: Er det ikke ubetænksomt over for min partner, hvis jeg tænker på noget andet under sex? Eller endnu værre, om en anden?

Og det kan godt være, at det føles mærkeligt - måske endda lidt som om vi er den anden person utro. Indtil det går op for os, hvorfor vi overhovedet tænder for hovedbiografen: For at få os i gang og blokere for andre dumme tanker. For det er da bedre at give sig helt hen til lækre fantasier i hovedet end at tænke på stress på kontoret eller den længe ventede selvangivelse under sex. Eller hvad mener du? Så længe du elsker din partner og ikke allerede tænker på en anden, er det helt fint med små eventyr i dit sind. I sidste ende vil I begge få bedre sex.

Det samme gælder i øvrigt også for vores fantasier - uanset hvor svære eller mærkelige de kan virke i starten. I vores biograf i hovedet kan vi udleve alt det, som vi ikke vil indrømme over for os selv i det virkelige liv. Vi behøver ikke at have nogen skrupler eller dårlig samvittighed. Selv fantasier om at blive voldtaget af en indbrudstyv er langt mere almindelige, end de fleste tror. Og hvis du finder ideer, der kan være ulækre for andre, hotte? Og hvad så! Det er trods alt din hovedbiograf, og du bestemmer programmet. Uden irriterende tabuer. Så længe dyr og børn er udelukket, er stort set alt i orden. Så giv dig selv hen til dine hemmelige fantasier, og tænk ikke på, hvad andre måske tænker om dem. De har ofte deres egne beskidte fantasier, som de aldrig vil afsløre.

"Når forelæsningen er slut, rejser alle sig og forlader foredragssalen. Pludselig mærker jeg en hånd på mit bryst, som tvinger mig til at stoppe brat. Jeg har stadig et ord at sige til dig. Vores professor ser på mig med et alvorligt blik, og mine ben føles pludselig bløde som smør. Handler det om essayet? Jeg skulle ikke have skrevet det så provokerende. Men så siger hun: Jeg var meget glad for det, du skrev. Og det gjorde mig nysgerrig. Der er stadig en ting, som jeg gerne vil drøfte nærmere med dig ..."

Og hvis fantasi alene ikke er nok ...?

Nogle gange vil vi gerne gå et skridt videre og afprøve vores sexfantasier i virkeligheden. Det er ikke så svært - der er trods alt masser af andre mennesker, der har det på samme måde. Du kan finde passende legekammerater til dine fantasier på datingplatforme, hvis du kommunikerer dine ønsker klart og tydeligt. Nogle gange kan det ske helt uventet i baren, i supermarkedet eller i dit eget forhold, så snart det endelig er sagt. Det eneste, der er vigtigt, er, at I taler om tingene på forhånd. Så det er klart, hvad du ønsker, og hvor grænserne går. Og i dine fantasier kan de gå under bordet, men i virkeligheden gælder selvfølgelig altid følgende: Glem ikke kondomer.

"Med sine store hænder griber han fat i mig og presser mig fast ind mod væggen. Vi kysser hinanden, mens jeg føler efter lynlåsen på hans jeans og endelig får fat i ham. Det, jeg så føler, glæder mig. Han trækker op i min kjole og trænger ind i mig. For et øjeblik siden var jeg bange for, at nogen måske holdt øje med os. Tanken ansporer mig kun endnu mere..."

Mister Size
Flere artikler

God sex behøver ikke at være perfekt

Læs nu

P-piller - er det virkelig den rigtige måde at opnå ligestilling i sex på?

Læs nu

Kondomer og glidecreme - så sex går som smurt

Læs nu