Gå til hoved-indhold

Den rigtige kondomstørrelse - det er derfor, det er værd at måle op

Har du altid haft en følelse af, at kondomer generer dig og tager noget af følelsen væk? Så har vi gode nyheder til dig: Det er ikke kondomet generelt, men snarere valget af kondom og dets størrelse. Når du først har fundet den rigtige til dig, vil du næppe mærke nogen forskel og kan endelig nyde sex fuldt ud, selv med gummi.

Perfekt pasform i stedet for en meningsløs sammenligning af pikken

Det er ikke længere en hemmelighed, at god sex ikke afhænger af størrelsen. Derfor er din størrelse vigtig for MISTER SIZE - men kun for at du er perfekt tilpasset til den næste elskovssession. Med den rigtige størrelse danner dit bedste stykke tøj og det ultratynde kondom en enhed, der endelig får dig til at glemme, at det overhovedet er der. Ikke mere ubehagelig følelse, bare fantastisk sex.

Det er nemt at bestemme din kondomstørrelse!

Før du bestiller din første pakke MISTER SIZE, bør du naturligvis først finde ud af din personlige kondomstørrelse. Vi har udviklet tre meget enkle metoder til dig:

Mørk stribe på Mister Size-emballagen

Mørk stribe på emballagen

Du kan også nemt vurdere din kondomstørrelse ved at kigge på den mørke stribe på vores emballage. Bredden er forskellig på hver pakke, ligesom kondomstørrelsen. Hvis din erigerede penis er lige så bred som striben, vil denne kondomstørrelse sandsynligvis passe dig.

Få mere at vide

Målebåndsikon

MISTER SIZE målebånd - mål som en betroet skrædder

Hvis du foretrækker at måle på den klassiske måde, skal du blot udskrive vores målebånd i MISTER SIZE-størrelse. Klip den ud og læg den forsigtigt rundt om din erigerede penis. Så kan du nemt aflæse din personlige kondomstørrelse.


Forsigtig: Når du udskriver, skal du vælge "ingen" for sidejustering, så målebåndet udskrives målestoksrent.

Udskriv nu

Kondom Sizer

Condom Sizer - størrelsesspecialisten til dit bedste stykke

Er du mere til rigtige værktøjer, der er lavet til opgaven? Så er vores Condom Sizer det måleinstrument, du skal vælge. Med dette praktiske værktøj i checkkortformat kan du bestemme din individuelle størrelse på ingen tid og med fuldstændig præcision. Og fra nu af kan du koncentrere dig om det væsentlige under sex: Varme øjeblikke i en problemfri forbindelse.

Læs mere

Selvfølgelig også som kvinde ...

Kondomer behøver ikke kun at være for mænd. Hvis du foretrækker at forberede dig i god tid før dine dates eller ønsker at gøre noget godt for din kæreste, kan du selvfølgelig også måle. Det er bedst at have vores praktiske prøvepakke med dig - så du kan komme i gang med det samme.

Syv kondomstørrelser - og en af dem er din

Har du allerede målt dig selv? Så er det tid til dit personlige kondom. MISTER SIZE fås i syv forskellige versioner, og du ved nu, hvilken af dem der bliver din nye følgesvend fra nu af. Så uanset om dit passende kondom er 47 mm, 60 mm eller 69 mm - du vil kunne nyde sex med kondom meget bedre fra nu af. Så få udstyret nu, og så kan du tage til det næste krammaraton på sofaen eller til det næste eventyr.