Gå til hoved-indhold

Ingen halve løsninger - de fire grundlæggende principper for MISTER SIZE

Som team står vi fuldt ud bag MISTER SIZE, fordi vi har fået nok af præventionsmetoder, der bare er okay. Her kan der ikke indgås kompromiser - alt skal bare være rigtigt. For kun da kan I opleve lykken i de mest intime øjeblikke og nyde jeres tid sammen i al sin intensitet. For at gøre alt dette muligt er hvert eneste skridt hos MISTER SIZE baseret på vores fire grundlæggende principper.

MISTER SIZE Prinzip Individualität

Individuel


Der findes ingen generelle løsninger, når det gælder sex. Alle mennesker er forskellige, og det er helt vidunderligt. Derfor er standard ikke på tale for os - for os er du det personlige højdepunkt. Dit kærlighedsliv er unikt. Så du får også din ideelle ledsager: det kondom, der virkelig passer til dig. Den er måske ikke skræddersyet (endnu), men vi er tæt på. Det kan du mærke med det samme.

MISTER SIZE Prinzip Gefühl

Følsom


Følelse er alfa og omega, når det gælder sex - I vil jo gerne nyde et par smukke øjeblikke sammen og give jer helt og holdent hen til hinanden. Selvfølgelig må kondomet som ven, ledsager og sengekammerat slet ikke blande sig. Derfor har vi optimeret vores MISTER SIZE-kondomer, så du næsten ikke kan mærke dem. Med den rigtige størrelse, en ideel pasform og en vægtykkelse på 0,05 mm er der kun et helt tyndt lag mellem jer under sex. Så du kan nyde den fulde fornemmelse.

MISTER SIZE Prinzip Qualität

Kvalitet


Når det drejer sig om prævention og beskyttelse, er der sjældent en chance til. Derfor skal alt altid være i orden. Fejltagelser er tabu. For at kunne tilbyde dig fuld pålidelighed er vores kondomer certificeret og underkastet omhyggelig testning. Førsteklasses kvalitet er et absolut minimumskrav for os - det er jo ikke kun størrelsen, der skal passe, men også alt andet.

MISTER SIZE Prinzip Sicherheit

Sikker


Frygt og bekymring under sex er unødvendige lystdræbere og er derfor et absolut no-go for os. Derfor får MISTER SIZE dig ikke kun til at føle dig godt tilpas, men garanterer også maksimal sikkerhed. Takket være den personlige størrelse og den optimale pasform sidder alting præcis, som det skal. Ingen ulemper - bare pålidelig beskyttelse til de smukkeste timer sammen.