Gå til hoved-indhold

Historien om MISTER SIZE - Visionen om den perfekte kondomoplevelse

Hånden på hjertet: Hvilken mand synes egentlig, at kondomer er gode? Sandsynligvis næsten ingen. Selv vores virksomhedsstifter Jan Vinzenz Krause har ikke haft glæde af dem indtil videre. Der er kun standardstørrelser i apoteket. Kondomet er en slags irriterende pligt til at beskytte sig selv og sin partner mod overførbare sygdomme og forhindre uønsket graviditet - men generelt anses det gode gamle gummi for at være en lystdræber. Helt forbi. Derfor gik vi hos Vinergy på jagt efter det kondom, der passer perfekt, uden at det begrænser nydelsesoplevelsen. Resultatet af vores søgning er MISTER SIZE.

Sådan opstod Mister Size

Det hele startede med en tanke: Hvorfor bruger vi egentlig sko i den rigtige størrelse, men ikke kondomer? For Jan Vinzenz Krause, opfinderen af MISTER SIZE, skulle alt altid passe godt. Og sådan bør det også være med kondomer. Ideen var født: kondomer i den rigtige størrelse!

2001 - Første online butik med kondomfinder

I 2001 grundlagde Jan online-butikken Vinico, som stadig hjælper kondombrugere med at finde det rigtige kondom med kondomfinderen.

Onlinebutikken for passende kondomer blev hurtigt kendt i Tyskland. Talrige medieomtaler (f.eks. i Focus, Men's Health) og medieoptrædener som f.eks. i Kai Pflaume har bidraget til dens popularitet i Tyskland. Ved at arbejde sammen med Bravo, ProFamilia eller endog den amerikanske sexforsker David Schnarch fik Jan ambassadører for emnet. Samtidig blev måden at få folk til at interessere sig for emnet på mere og mere sofistikeret. Der blev f.eks. udviklet måleværktøjer som Condom Sizer, som mænd nemt kan bestemme deres størrelse med. Visionen om at overbevise så mange mennesker som muligt på verdensplan om at bruge passende kondomer blev mere og mere konkret.

2008 - Udvikling af de første størrelse kondomer

I 2008 blev ønsket om det perfekt tilpassede kondom til virkelighed: I Axel Roth (R&S Consumer Goods GmbH), den erfarne kondomproducent, mødte Jan en forretningspartner og producent, som delte ideen med ham og fik MY.SIZE produceret i den højeste kvalitet og i 7 kondomstørrelser. My.Size blev ikke kun distribueret i vores online shop Vinico, men vi havde også eksklusive distributionsrettigheder for My.Size i Tyskland og nogle andre lande indtil udgangen af 2020.

2019 - Videreudvikling til Mister Size

Det var nu ikke længere nok for Jan, at kondomer skulle passe perfekt. Påstanden om, at sex med kondom er lige så godt som uden kondom, fik Jan til at fortsætte med at arbejde på endnu bedre kondomer. til sit projekt lykkedes det Jan at vinde verdens største kondomproducent Karex. Karex hævder at være en pioner på kondommarkedet med hensyn til udvikling, kvalitet og bæredygtighed og producerer kondomer til kendte kondommærker verden over. Den rigtige partner skal derfor have udviklet de bedst mulige kondomer.

Utallige diskussioner med kunder og forhandlere har bidraget væsentligt til udviklingen af MISTER SIZE-kondomer, som blev lanceret på markedet i 2019. MISTER SIZE er resultatet af 20 års erfaring med størrelseskondomer og al vores passion! MISTER SIZE fås ikke kun i 7 størrelser, men den er også vidunderligt nøjagtig i alle størrelser.

Tadaa! Hvis du ikke har prøvet MISTER SIZE endnu, kan du læse om den her...

MISTER SIZE er kondomet, der ligner et kondom og beskytter som et kondom - men som slet ikke føles som et kondom, når det er i brug. Hvorfor? Fordi mænd og kvinder næsten ikke føler noget som helst. Den er tynd. Den er så tynd, at den næsten er usynlig - kun 0,05 millimeter. Et pust af ingenting og alligevel udstyret med al den sikkerhed, der er nødvendig for at koncentrere sig fuldt ud om partneren og hans intime ønsker under varm elskov.

Men det er ikke kun den forsvindende tynde tykkelse, der er en håndgribelig nydelsesforstærker: MISTER SIZE fås i syv forskellige størrelser - hver mands bedste stykke er jo meget individuelt. Vores kondomer lægger sig perfekt mod den erigerede penis og smelter sammen med den og danner en behagelig enhed med den. Sokker og handsker fås også i flere størrelser, så de ikke klemmer eller er for brede og mister grebet. Forskellige kondomstørrelser er kun logiske og konsekvente. Selv at måle omkredsen med MISTER SIZER er en pirrende oplevelse. Det bliver en spændende del af elskovslivet at tage det perfekt passende kondom på. Tidligere var det at gribe efter et kondom ensbetydende med et lysthul - men i dag opdager mænd og kvinder hurtigt, at det helt tynde og perfekt siddende kondom er nøglen til ubekymret nydelse.

Du kan give dig hen i grænseløs ekstase uden at være bange for at glide, sprænge eller endda miste kondomet. Felix og Nora, et par fra Wittenberg, har prøvet MISTER SIZE - og vil ikke elske uden det. "Vi kan give slip på os selv - og have det sjovt som aldrig før", siger de to. "Mit hoved er i skyerne under sex, ikke under prævention," skrev en anden kunde. Ved at bruge MISTER SIZE kan du garantere netop det - du kan give dig selv over til kærligheden, og kondomet klarer resten.

Vores kreative team i Vinergy-koncernen er konstant på udkig efter den innovative idé, den pirrende nyhed, der lover endnu mere nydelse og en højere erotisk faktor. Hvis man vil have god sex, skal man kunne lade tankerne få frit løb - det var udgangspunktet. For vores virksomheds grundlægger Jan Vinzenz Krause drejede alting sig f.eks. om kondomer fra en meget tidlig alder: Allerede i børneværelset i hans forældres hus i Bonn drev han en online postordrevirksomhed for kondomer og en kondområdgivningstjeneste. Det skal være en selvfølge at gribe efter et kondom - uden mentalt pres, uden frygt, uden en indre bremse. Det, der længe blev betragtet som et håbløst projekt, er nu blevet til virkelighed med MISTER SIZE.

Vores mål er at gøre det muligt for alle at få den bedste sex i deres liv - uanset hvordan den er - selv med kondom. Vi arbejder hele tiden på dette og modtager gerne feedback. Så du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, forslag eller idéer til forbedringer.