Gå til hoved-indhold

Mister Size-teamet

I vores familievirksomhed er alle medarbejdere fuldt engagerede og entusiastiske for at give dig den bedste kondomoplevelse. Find ud af mere om folkene bag Mister Size med et kig bag kulisserne. Lær vores team at kende.

Hvis du har spørgsmål, forslag eller kritik, er vi altid glade for at hjælpe. Vi tager al feedback alvorligt for at forbedre din oplevelse med MISTER SIZE-kondomer hver dag. Du er velkommen til at bruge kontaktformularen.

Eva

Vores vision om at gøre egnede kondomer tilgængelige i flere og flere lande rundt om i verden, og det sammen med vores fantastiske team - det er min passion! Mit gode humør er som regel smittende. Jeg elsker gode ideer og endnu mere at omsætte dem hurtigt til praksis sammen med teamet. Som administrerende direktør sikrer jeg overblik og visioner samt et godt teamwork.

Jan

Hvorfor kommer sko i den rigtige størrelse og ikke kondomer? Jeg har stillet mig selv de spørgsmål, som ingen andre har stillet. Som grundlægger af kondom-onlinebutikken Vinico, som den person, der var med til at opfinde kondommærket My.Size og gøre det kendt i Tyskland, og som opfinder af Mister Size, udvikler jeg de perfekt passende løsninger til vores kunder i mange lande rundt om i verden med kreativitet, et øje for design og over 20 års erfaring i kondombranchen.

Gunther

Jeg elsker kontakten og udvekslingen med vores kunder. At udvikle ideer sammen og implementere dem sammen giver mig stor glæde hver dag. At lære kunder og mennesker fra hele Europa og resten af verden at kende og derefter tage sig af dem og udveksle ideer i øjenhøjde er en hjertesag for mig. Jeg passer perfekt til Mister Size, fordi jeg finder individuelle løsninger sammen med mine kunder for at gøre Mister Size endnu mere succesfuld. Kreativt og med uhæmmet optimisme finder jeg altid nye entusiastiske kunder, der fortsætter med at gøre Mister Size kendt som et fremragende kondom.

Bastian

Jeg har arbejdet hos Mister Size siden begyndelsen og har været tilknyttet virksomheden siden 2013. At arbejde hos Mister Size, ligesom kondomerne, passer så godt til mig, fordi jeg er begejstret for at arbejde på nye projekter og altid er på udkig efter den rigtige løsning. Jeg elsker de mange forskellige opgaver hos Mister Size, uanset om det er at skabe hjemmesiden, organisere indkøb og international logistik eller endda støtte på tværs af afdelinger inden for marketing og salg.

Tatjana

Jeg kan godt lide at bruge min kreativitet på de mest forskellige områder i virksomheden. Jeg elsker de varierede opgaver og nye udfordringer hver dag. At tage mig af vores B2B- og B2C-kunder og deres positive feedback på vores produkter er min største drivkraft.

Albert Einstein vidste det allerede...

Succes kommer, når du gør det, du elsker.

Bianca

Laver praktikanter kun kaffe? Ikke i e-commerce hos MISTER SIZE! Selv som trainee var jeg med fra dag ét og voksede med de stadigt stigende opgaver. Nu, hvor jeg har afsluttet min uddannelse, er mit fokus fortsat på vores e-handelsområde og marketing. Uanset om det er med blogindlæg, nyhedsbreve eller kundeservice: Jeg informerer vores B2C-kunder på den bedst mulige måde om MISTER SIZE, den rigtige kondomstørrelse eller de nyeste trends inden for sex og kærlighed.

For ikke at glemme

Selvfølgelig skal vi ikke glemme at nævne alle de hårdtarbejdende hænder i vores team, som ikke er nævnt her, men som støtter os energisk og med fuldt engagement for Mister Size, både internt og eksternt. Uanset om det er vores partnere inden for marketing, skat og vigtigst af alt vores hårdtarbejdende lagerpersonale, der bringer vores produkter hjem til dig eller til de mange butikker.

Din direkte kontakt til os

Vinergy GmbH
Bahnhofstr. 19
78224 Singen, Tyskland

+49 (0) 7731 / 832 700-33

Databeskyttelse er meget vigtig for os