Gå til hoved-indhold

De 12 bedste flirtetips til sommeren

Sommeren er den bedste tid til at flirte. Dagene er længere, nætterne er kortere, og folk er generelt mere afslappede og spændte. Så hvis du er på udkig efter en flirt, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi dele de 12 bedste flirtetips til sommer med dig. Med disse tips vil du med garanti få succes og få en masse sjov.

Uanset om du er single eller i et fast partnerskab

Ved første øjekast kan vores flirtetips til sommer måske virke interessante for singler, der leder efter et nyt bekendtskab, men par kan også få gavn af dem. Med nogle tips vil din partner helt sikkert blive glad, hvis du bruger dem og flirter lidt med ham, hvilket vil holde jeres forhold friskt og spændende:

 1. Det rigtige tøj: Klæd dig sommerligt og afslappet på, men pas på ikke at være for afslørende.
 2. Smil og få øjenkontakt: Smil meget og hold øjenkontakt, når du taler med nogen.
 3. Kropssprog: Vær opmærksom på dit kropssprog, og prøv at virke åben og venlig. Vis, hvor meget du nyder sommeren.
 4. Samtale: Hold samtalen livlig og interessant, men undgå at tale for meget om dig selv eller kun om dig selv.
 5. Vis interesse: Vis interesse for den anden person, og spørg om hans/hendes hobbyer og interesser.
 6. Med venlig hilsen: Giv den anden person komplimenter, men pas på ikke at overdrive det.
 7. Humor: Vær sjov og prøv at få den anden person til at grine.
 8. Prøv noget nyt: Har du altid haft lyst til at tage på en quad-tur eller prøve en ny sport? Det er en god måde at få nye venner på, hvis du prøver nye ting som sport eller actionarrangementer! Det er ofte nemt at finde muligheder for at flirte lidt.
 9. Vær tro mod dig selv: Det er vigtigt, at du altid er dig selv og ikke lader som om, du er dig selv. Ingen kan lide en pralhals eller en løgner. Vær ærlig og autentisk, så vil en god samtale med den rette person som regel ske helt af sig selv.
 10. Vær mindeværdig: Introducer dig selv med dit navn, så du skaber en form for nærhed og tillid og ikke bare er hvem som helst. Desuden kan du blive husket, og der vil komme mere ud af det.
 11. Åbn dine øjne: Udnyt sommeren, og hold øjnene åbne, når du er ude og møder nye interessante mennesker, som du kan flirte med. Prøv kun at skabe kontakt med øjnene, for ofte er et dybt blik efterfulgt af et smil nok til at tiltrække opmærksomhed. Undersøgelser har vist, at du bør holde øjenkontakt i mindst 2 sekunder, så den anden person kan forstå dine intentioner.
 12. Du må ikke miste modet: Selv hvis det ikke går godt, skal du ikke miste modet. Flirt er et spil, og det behøver ikke at blive til en stor kærlighedsaffære. Ikke alle forsøg vil være et hit. Så lad det ikke ødelægge dit gode humør, og nyd sommeren.

Med vores tips kommer du sikkert nemt igennem flirtsommeren. Men husk altid: Hvis du ønsker at uddybe et bekendtskab, skal du altid være opmærksom på din sikkerhed og huske at have de rigtige kondomer med dig.

Køb kondomer nu

Mister Size
Flere artikler

God sex behøver ikke at være perfekt

Læs nu

P-piller - er det virkelig den rigtige måde at opnå ligestilling i sex på?

Læs nu

Kondomer og glidecreme - så sex går som smurt

Læs nu