Gå til hoved-indhold

Gratis kondomer til studerende i Tyskland

Gratis kondomer til alle? Dette har været normen i mange lande i lang tid. Frankrig har også for nylig besluttet, at alle under 26 år kan få gratis kondomer på apotekerne. En af årsagerne til denne politiske beslutning er det hurtigt stigende antal tilfælde af seksuelt overførte sygdomme.

Hos MISTER SIZE er vi rystede over disse statistikker og vil gerne sammen med Spondoms gøre opmærksom på, hvor vigtigt det er at forebygge med kondomer.

"I de seneste år er infektionstallene for mange seksuelt overførte sygdomme i Tyskland steget kraftigt. Vi er meget bekymrede over dette og ønsker at gøre noget ved det," siger Luis Gunga, en af stifterne af Spondoms.

Derfor arbejder vi nu sammen for at gøre det nemt for unge mennesker i Tyskland at lære om kondomer og sikker prævention. Studerende på nogle universiteter og højere læreanstalter har derfor modtaget gratis MISTER SIZE kondomer siden sidste uge (uge 3 / 2023). Kampagnen startede på campus på Rhine-Main University of Applied Sciences i Wiesbaden med åbningen af den første kondomautomat, som alle studerende kan benytte sig af. I denne uge blev der opstillet yderligere dispensere med MISTER SIZE-kondomer på Leuphana Universitetet i Lüneburg og TH Köln i Köln Deutz.

Da et kondom kun beskytter ordentligt, hvis det ikke rives eller glider af, er alle 7 MISTER SIZE størrelser repræsenteret i den nævnte kondomdispenser. Derudover er der et Mister Size-målebånd, hvormed du hurtigt og nemt kan måle, hvilken kondomstørrelse der passer til dit bedste stykke. På den ene side øger dette sikkerheden ved prævention, og på den anden side er der større sandsynlighed for, at kondomer bliver brugt, hvis de sidder behageligt.

Generelt set blev projektet opfattet meget positivt af de studerende. "Vi forventer, at projektet vil blive meget godt modtaget og vil blive brugt til mange arrangementer i vores AStA", siger Max fra AStA på universitetet i Lüneburg om projektet. De studerende er især glade for, at MISTER SIZE-kondomer fås i forskellige størrelser, hvilket vil reducere antallet af uheld i fremtiden.

Vi er glade for den gode feedback fra de studerende på vores MISTER SIZE kondomer og takker Spondoms for det spændende samarbejde.

Til alle dem, der ikke får de rigtige kondomer på deres universitet, men som stadig ønsker at bruge det rigtige kondom sikkert, tilbyder vi vores billige Mister Size prøvepakker, så du kan komme i gang.

Oplev Mister Size prøvepakker nu

Mister Size
Flere artikler

God sex behøver ikke at være perfekt

Læs nu

P-piller - virkelig lige rettigheder under sex?

Læs nu

Kondomer og glidecreme: Sådan går sex som et urværk

Læs nu