Gå til hoved-indhold

Italiensk Mister Size websted online

Også i Italien kan du købe Mister Size-kondomer i flere og flere butikker, og derfor har vi nu tilføjet et italiensk websted til vores sortiment. Læs alle oplysninger om vores kondomer og dine lokale forsyningskilder på italiensk nu: www.mistersize.it

Kondomer i Italien

Italien med sine 60 millioner indbyggere står for kultur, god mad og livsglæde. Nu kan du nyde den rene følelse af kondomer i Italien. Da sko ikke kun findes i en eller to størrelser, fås dit Mister Size kondom i 7 forskellige kondomstørrelser. Så din størrelse vil helt sikkert være med. Ud over mere følelse under samleje giver det også optimal sikkerhed ved brug af kondomer; dit kondom glider ikke af, hvis det passer, og det klemmer ikke. Sådan fungerer behagelig sex med MISTER SIZE kondomer!

Butikker med Mister Size i Italien

I Italien kan du allerede købe Mister Size i bl.a. følgende butikker:

Oplysninger til forhandlerne

Du er forhandler og er interesseret i at udvide dit sortiment med vores produkter. Kontakt venligst en af vores grossister i Italien eller kontakt os direkte via vores forhandler-side. Her finder du også omfattende billed- og markedsføringsmateriale, som du kan downloade direkte. Vælg Mister Size kondomer nu, og giv dine kunder et produkt af høj kvalitet, som kunderne har vurderet meget højt.

Mister Size
Flere artikler

God sex behøver ikke at være perfekt

Læs nu

P-piller - virkelig lige rettigheder under sex?

Læs nu

Kondomer og glidecreme: Sådan går sex som et urværk

Læs nu