Gå til hoved-indhold

Kondomstørrelser i apoteket - Mister Size er nu tilgængelig hos Müller

Revolutionen på kondomhylden

Ville nogen finde på at købe for små sko eller alt for brede bukser? Bestemt ikke: tøjet skal passe. Men af alle ting får en mands bedste stykke tøj ofte den forkerte størrelse. Af den simple grund, at kondomer normalt kun fås i to forskellige størrelser i apotekerne. Men forkert monterede gummier forringer ikke kun beskyttelsen, de ødelægger også det sjove.

Vores størrelse kondomer har længe været tilgængelige på apotekerne, men fra slutningen af marts 2022 vil de nu for første gang være tilgængelige på hylderne i hele landet: Drogerikæden Müller indtager her en pionerrolle og fører nu Mister Size i alle 650 tyske butikker.

For at sikre, at mænd (eller kvinder) virkelig vælger det rigtige kondom blandt vores 7 kondomstørrelser, viser den mørkeblå strimmel på emballagen din penisbredde. Hvis du stadig ikke er helt sikker, kan du tage et af de mere end 30.000 gratis målebånd, der hænger på hylderne med kondomer i Müller-butikkerne, og måle dig selv derhjemme. Mange kunder kender allerede princippet med de praktiske målebånd af papir fra en stor svensk møbelkæde, og det fungerer nu på samme måde hos Mister Size. Alternativt kan du i Müller-butikkerne få nye testsæt fra Mister Size med tre forskellige kondomstørrelser, som du kan afprøve derhjemme.

Vi er glade for, at Mister Size er kommet ind på apoteket og dermed er endnu lettere at få fat i i området. Mange par er sikre på at få et "aha"-øjeblik. Det er fortid med Mister Size, at det ordsproget "passer, passer, vakler og har luft" ikke længere er noget, der hører fortiden til.

Tilgængelig i butikken og i webshoppen

Ud over at være tilgængelige i 650 Müller-butikker i Tyskland kan du nu også bestille Mister Size-kondomer i Müllers onlineshop og få dem leveret enten til din butik eller tre gange til dit hjem.

Mister Size
Flere artikler

Sådan tager du et kondom rigtigt på - hvordan du gør det, uden at det er irriterende

Læs nu

Venskab+, mingles, åbne forhold og polygami - hvad er det med moderne parforholdsmodeller?

Læs nu

Uanset hvor stor eller lille - jeg elsker min penis

Læs nu