Gå til hoved-indhold

Mister Size kondomer i Frankrig

Efter at vi for et stykke tid siden fik nogle forhandlere til at forhandle vores kondomer i Frankrig, er vores franske hjemmeside nu også online. Du kan nu få mere at vide om Mister Size direkte på fransk: www.mistersize.fr

Kondomer i kendernes land

Frankrig er landet for "Le savoir vivre", som betyder nydelse, livsglæde, stil og elegance. Mister Size er selvfølgelig dit perfekte kondom. For med det ekstra tynde kondom fra Mister Size oplever du den rene følelse. Din fornøjelige seksualitet og din sjov er i forgrunden. Med vores franske forhandlere og vores nye franske hjemmeside ønsker vi at bidrage til, at alle franskmænd også kan opleve den ubekymrede og enkle følelse af Mister Size, som passer til dem.

Franske detailhandlere for Mister Size

Hvis du vil prøve Mister Size med det samme, kan du allerede nu købe vores Mister Size-kondomer hos følgende forhandlere:

Hvis du er en fransk forhandler og gerne vil have Mister Size med i sortimentet og nyde godt af et fantastisk produkt med TOP anmeldelser, bedes du kontakte os via vores dedikerede forhandler-side.

 

Mister Size
Flere artikler

God sex behøver ikke at være perfekt

Læs nu

P-piller - er det virkelig den rigtige måde at opnå ligestilling i sex på?

Læs nu

Kondomer og glidecreme - så sex går som smurt

Læs nu