Gå til hoved-indhold

Mister Size på italienske apoteker

Du kan nu få dine Mister Size-kondomer på de første apoteker i Italien, hvor vi har fået den første italienske apoteksgrossist til at købe dem. Med vores apoteksgrossist er Mister Size kondomer nu meget nemmere og hurtigere tilgængelige for mange apoteker i Italien og når derfor også hurtigere frem til dig som kondombruger.

Vores første apotek i Italien

Længe før vi vandt den første apoteksgrossist i Italien, havde et apotek i Bruneck i Sydtyrol vores Mister Size-kondomer i sortimentet. Så Zieglauer Farmacia er mere eller mindre vores fyrtårn på det italienske apoteksmarked, hvorfra din passende kondomstørrelse nu også bliver mere og mere udbredt lokalt i Italien og hurtigt og let tilgængelig for dig.

Yderligere oplysninger til slutkunder

Vil du købe Mister Size på dit lokale apotek? Ud over mange apoteker i Tyskland er dette nu også muligt i Italien. Du skal bare spørge på dit apotek, enten kan du allerede få dine kondomer lokalt, eller også kan apoteket bestille dem til dig. Du kan også henvise dem til os, hvis du har spørgsmål, eller du kan give dem et tip på vores websted.

Oplysninger til apotekere

Hvis du er apoteker og gerne vil have vores kondomer med i dit sortiment, har vi lavet en særlig side til dig med alle oplysninger, forsyningskilder og markedsføringsmateriale. Hvis du har spørgsmål, kan du enten kontakte vores apoteksgrossist eller kontakte os direkte når som helst.

Kontakt for apoteksdistribution i Italien:
RÖSSLER SRL
Via Giotto-Str. 23
39100 Bozen - Bolzano (Italien)

Telefon: 0039-0471-913317
Fax: 0039-0471-915054
E-mail: info(at)roesslerpharma(dot)it

Mister Size
Flere artikler

Gør mere ud af det - med sexfantasier i din personlige hovedbiograf

Læs nu

En som ingen - hvad de forskellige penisformer handler om

Læs nu

Har folk mindre sex i dag?

Læs nu