Gå til hoved-indhold

Salgsstart i Storbritannien og nyt engelsksproget websted

Vi er glade for at kunne meddele, at Pasante Healthcare, som distributør for Storbritannien, har startet salget og er tilgængelig for alle forhandlere i Storbritannien. Dette markerer også lanceringen af det engelske websted som en informations- og salgsplatform for MISTER SIZE på øen. Se vores nye websted nu og alle oplysninger om dine købsmuligheder på www.mistersize.co.uk.

Kondomer i Storbritannien

Selv om du kan få nogle kondomer gratis fra NHS i Storbritannien, er der tale om standardkondomer. Med Mister Size kan du vælge mellem 7 kondomstørrelser og få dit perfekte kondom. Desuden er Mister Size særligt tyndt og derfor føles det lige så sikkert som et almindeligt kondom. Den perfekte størrelse kan endda gøre det mere sikkert, da det ikke glider af, hvis kondomet er for stort. Hvis dit kondom er for lille, indsnævrer det din penis, du mærker mindre, og kondomet går lettere i stykker. Så det er værd at bruge Mister Size kondomer, du vil mærke forskellen.

Hvor kan man købe Mister Size

Følgende butikker vil være til stede i forbindelse med lanceringen af Mister Size i Storbritannien:

Kontakt til forhandlere

Du er en forhandler i Storbritannien og vil gerne modtage vores Mister Size kondomer toldfrit og hurtigt. Så kontakt venligst vores distributør i Storbritannien direkte:

ABS Holdings

Spring Lane
Forest Gate
Ringwood, UK BH24 3FH
United Kingdom
+44 (0) 1202 868 511

https://www.absholdings.com/brand/mister-size

 

Mister Size
Flere artikler

God sex behøver ikke at være perfekt

Læs nu

P-piller - virkelig lige rettigheder under sex?

Læs nu

Kondomer og glidecreme: Sådan går sex som et urværk

Læs nu