Gå til hoved-indhold

Vores kondomer er nu også tilgængelige i Spanien

Du leder efter kondomer i Spanien. Oplev vores første butikker med Mister Size i sortimentet på vores nye spanske hjemmeside: www.mistersize.es

Kondomer i Spanien

Spanien er kendt for sit temperament og sin middelhavslivsnydelse. Standardkondomer, som kun fås i en eller to størrelser, passer slet ikke ind. Nu kan du nyde ubekymret sex med kondomer i Spanien med Mister Size. Med vores 7 kondomstørrelser og Mister Size's ekstra tynde vægtykkelse får du den fulde følelse og kan nyde samlejet. MISTER SIZE kondomer er fremstillet af naturgummilatex af høj kvalitet og opfylder alle kvalitetsstandarderne for et medicinsk produkt. Takket være den rigtige størrelse giver de endnu mere sikkerhed, fordi intet glider eller klemmer. Se selv nu!

Køb Mister Size i Spanien

Du kan allerede købe dit Mister Size-kondom i følgende butikker:

Kontakt for distributører

For den iberiske halvø, dvs. for Spanien og Portugal, har vi en salgspartner direkte til dig som lokal forhandler. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores salgspartner direkte eller os. For forhandlerne har vi også stillet en omfattende samling af billeder, information og markedsføringsmateriale til rådighed til direkte download, som du kan finde i vores forhandlerområde.

Vores distributionspartner for Spanien og Portugal:

SAINT SUAL S.L.
Calle del Ecuador 12
28850 Torrejón de Ardoz, Madrid
Spanien
+34 (0)917 42 03 13
www.saintsual.com

Mister Size
Flere artikler

Sådan tager du et kondom rigtigt på - hvordan du gør det, uden at det er irriterende

Læs nu

Venskab+, mingles, åbne forhold og polygami - hvad er det med moderne parforholdsmodeller?

Læs nu

Uanset hvor stor eller lille - jeg elsker min penis

Læs nu