Gå til hoved-indhold

De 12 bedste erotiske nytårsforsætter

Med disse 12 idéer kan du kickstarte dit sexliv i løbet af de næste 12 måneder. Vælg blot en idé pr. måned!

Her er vores 12 bedste sexede nytårsforsætter til mere sjov i sengen:

 1. Mere god morgensex: Hvad er den bedste måde at starte en ny dag på efter en afslappende nat? Det er rigtigt - lidt elskov, før du står op. Det er sådan, du sikrer dig, at mange flere dage starter stimuleret i år!
 2. Havregelmæssigt sex, før du går i seng: En orgasme, før du går i seng, giver en god nattesøvn og en perfekt afslutning på dagen! Ikke alene bør du følge dette forsæt, hvis du vil have en bedre nattesøvn i det nye år, men det vil også give mere intimitet i dit forhold.
 3. Prøv endelig de rigtige kondomer: Med det rigtige kondom er det næsten som at være uden, du mærker din partner meget mere og behøver ikke at bekymre dig om, at kondomet glider af.
 4. Flere kys: Intimitet starter ikke kun i soveværelset - tag dig mere tid til at kysse hinanden. Måske vil det udvikle sig til noget mere.
 5. Ikke flere undskyldninger: De klassiske undskyldninger er ofte: "Jeg har spist for meget!", "Jeg har hovedpine!" eller "Jeg havde for meget stress på arbejdet i dag! - Du har sikkert selv oplevet det: Når det handler om at undgå sex, kan folk godt lide at finde en undskyldning. Men det er ofte blot lamme undskyldninger. Gør en ende på dem i år! Bliv mere involveret med din partner, og nyd den smukkeste sekundære ting i verden sammen meget oftere.
 6. Prøv flere nye ting: Hvad med f.eks. et særligt legetøj eller nogle eksperimenter med Kamasutraen? Et glidecreme eller en massage kan også pifte dit kærlighedsliv op. Beviset for budding er, at man spiser den - vær modig!
 7. Mere kram: Nyd meget mere intimt samvær med din partner - tag selv initiativet! Det kan give jeres forhold meget mere fart på. Hvis du ønsker mere nærhed, behøver du ikke altid at være nøgen. Det er også rart at nusse med din partner i sofaen, mens du ser en god film.
 8. Mere selvkærlighed: Sørg for, at dine behov ikke bliver forsømt. Enhver orgasme er godt for dit velbefindende, så giv dig selv denne nydelse oftere - enten alene eller som par!
 9. Flere komplimenter: Et venligt ord har aldrig skadet og kan hjælpe dig med at få momentum tilbage i dit forhold. Giv din partner et kompliment en gang om dagen - det er det hele værd!
 10. Lær at strippe: Der findes sjældent en liste over nytårsforsætter uden punktet "dyrk mere motion". I dette tilfælde kan du lære pole dancing og kombinere sport og erotik. Ud over en forbedret kondition sikrer du også mere variation i soveværelset.
 11. Romantisk mad: Har du nogensinde forberedt et lækkert måltid til din partner som en overraskelse? Et romantisk måltid behøver ikke at have en særlig anledning, du kan bare overraske din partner med en middag med stearinlys.
 12. Rydud i garderoben: Tøjet bidrager også til erotikken i jeres forhold, så det er på tide at gå rigtigt igennem, sortere de gamle kærlighedsdræbere fra og købe nyt undertøj. Hvis du finder dig selv attraktiv, vil du udstråle det.

Mere sport, mindre rygning, sundere kost ...

Sport og en sundere livsstil er nok klassikerne, når det gælder gode beslutninger til det nye år. Og du har sikkert allerede forsøgt at omsætte dem alle i praksis. Men, hånden på hjertet - hvor ofte har du virkelig holdt dig til det? For det meste går der ikke engang en måned, før de gode beslutninger er blevet smidt ud igen. Din mad er blevet som den plejer at være, og du har allerede opgivet at dyrke sport. Måske var dine nytårsforsætter ikke attraktive nok til at holde sig til dem. Måske er du virkelig glad for nogle af vores idéer og finder det mindre svært at holde dig til dem. Hvis du beslutter dig for at få gang i dit sexliv, øger du dine chancer for at få en spændende tid fuld af erotiske oplevelser.

Hvis du har andre gode idéer, er du velkommen til at kontakte os. Som altid skal du være sikker og ikke glemme dine kondomer.

Mister Size
Flere artikler

Sådan tager du et kondom rigtigt på - hvordan du gør det, uden at det er irriterende

Læs nu

Venskab+, mingles, åbne forhold og polygami - hvad er det med moderne parforholdsmodeller?

Læs nu

Uanset hvor stor eller lille - jeg elsker min penis

Læs nu