Gå til hoved-indhold

Forårsopvågning: 5 tips til uforglemmelige orgasmer

Hvem kan ikke lide at få intense orgasmer? Nogle gange kommer vores sexliv ind i en rutine, hvor den seksuelle nydelse falder - her er fem tips til at opleve bedre orgasmer i foråret.

Onanér mere

Ja, du hørte rigtigt - mere onani fører til mere intense orgasmer. At udforske din intime zone gør dig ikke kun mere bevidst om din krop, men du kan også opdage nye og anderledes behagelige fornemmelser og følelser, der øger den seksuelle nydelse og udstyrer dig med insider-viden, som du kan dele med din partner næste gang. Hvis du lider af for tidlig sædafgang eller orgasmer, der kommer for hurtigt, kan du træne din krop til at vente lidt længere tid gennem onani. Det fungerer f.eks. ved at holde en pause på 30 sekunder, når du føler, at du er ved at komme til klimaks. Jo længere du holder pause og lærer at tage dig god tid, jo længere kan du holde ud, indtil du når det højdepunkt af nydelse, der fører dig til din endelige orgasme.

Tag dig god tid med forspillet

Vi ved, at det kan være fristende at springe forspillet over og gå direkte til samleje, især hvis du ikke har meget tid eller energi. Men hvis du springer forspillet over, går du glip af en lang række seksuelle nydelser, før du når orgasmen. Under forspillet frigiver kroppen flere feel-good-hormoner, som er med til at øge nydelsen under klimaks. Dopamin, en neurotransmitter, der er ansvarlig for jagten på nydelse og belønning, frigives under forspillet og fører til øgede følelser af nydelse og forventning, mens oxytocin, "krammehormonet", er med til at styrke båndet og intimiteten mellem dig og din partner. Desuden hjælper forspillet med at forberede kroppen på samleje ved at stimulere de erogene zoner, øge blodgennemstrømningen til kønsorganerne, gøre dig "våd" og spænde musklerne for at opnå en mere intens orgasme. Så hvis du har sprunget forspillet over på det seneste, er det på tide at bringe det tilbage i dit sexliv - du vil undre dig over, hvordan du nogensinde har kunnet leve uden det!

Pift dit sexliv op med nye stillinger

Lad os se det i øjnene, det er nemt at falde ind i en seksuel rutine, især hvis du har været sammen med din partner i lang tid. Vi beslutter os måske for vores yndlingsstillinger hver gang vi har sex, og højst sandsynligt er det enten missionær, cowgirl eller doggy style. Men med over 64 stillinger i Kama Sutra er der et stort antal stillinger og teknikker, som du måske ikke har hørt om, og som kan øge chancen for mere intense og behagelige orgasmer. Desuden kan det at finde en ny yndlingsstilling være en fantastisk måde at opbygge et tættere bånd med din partner og have det sjovt, mens du minimerer seksuel kedsomhed. Hvis du f.eks. aldrig har oplevet en vaginal orgasme, kan skiftende stillinger for at stimulere G-punktet føre til, at du oplever mere seksuel nydelse og en mere intens orgasme.

Lær den rigtige vejrtrækningsteknik

Tantrisk vejrtrækning er en teknik, der kan øge den seksuelle nydelse og føre til mere intense orgasmer ved at øge følsomheden, bevidstheden og den seksuelle energi i vores krop. Dette gøres ved at fokusere på langsom, dyb vejrtrækning, mens man forestiller sig den strøm af seksuel energi, der passerer gennem kroppen under samleje. Denne teknik menes at øge blodgennemstrømningen og følsomheden i kønsorganerne, hvilket fører til mere ophidselse og seksuel nydelse. Så hvis du ønsker at opleve mere intense orgasmer, så prøv denne teknik.

  • Træk vejret langsomt og dybt ind gennem næsen i ca. 5 sekunder.
  • Mens du trækker vejret ind, bør du mærke din mave hæve sig - dette kaldes diafragmatisk vejrtrækning og kan hjælpe med at øge og kontrollere seksuel ophidselse.
  • Hold vejret i 1-2 sekunder.
  • Udånd langsomt ud gennem næsen i ca. 5 sekunder.

Jo mere du øver dig i denne teknik, jo lettere bliver det at opnå længere og mere intense orgasmer.

Sørg for, at du bruger den rigtige kondomstørrelse

En af de største myter er, at kondomer ikke er behagelige - og denne misforståelse kunne ikke være længere fra sandheden. Grunden til, at nogle mennesker ikke kan lide kondomer, er, at de bruger den forkerte størrelse, hvilket forringer den seksuelle nydelse og samtidig er skadeligt for sikkerheden. Et kondom, der er for stort, kan glide under samleje og mindske stimulering og friktion, hvis det ikke sidder stramt på penis, mens et kondom, der er for stramt, kan klemme skaftet og forårsage ubehag eller nedsat blodcirkulation. Hvis du er mere bekymret for selve kondomet, når du bærer kondom, eller hvis det føles ubehageligt, kan du være mindre i stand til at koncentrere dig om den seksuelle oplevelse og nyde samlejet mindre. For at øge dine chancer for at få en mere intens orgasme skal du sørge for at bruge kondom i den rigtige størrelse. Tag chancen nu og bestem din passende kondomstørrelse hurtigt og nemt.

Bestem kondomstørrelse nu

Mister Size
Flere artikler

God sex behøver ikke at være perfekt

Læs nu

P-piller - virkelig lige rettigheder under sex?

Læs nu

Kondomer og glidecreme: Sådan går sex som et urværk

Læs nu