Gå til hoved-indhold

Forøg potensen som mand, hvordan du forbedrer din potens

I denne artikel vil du lære, hvad der kan føre til erektionsproblemer hos mænd, og hvad du kan gøre, hvis du ønsker at fjerne potensproblemer.

Ting, der kan føre til potensproblemer

Der er nogle ting, der kan være årsag til problemer med potensen hos mænd. Disse omfatter:

  • Usund kost
  • Lidt motion
  • Psykiske problemer eller stress
  • Medicin eller stoffer
  • Forkert kondomstørrelse
  • Andre usunde vaner

Hvordan din kost påvirker din potens

Kosten spiller en stor rolle for vores sundhed, velvære og endda for vores styrke. Meget forarbejdede, sukkerholdige og fede fødevarer er i orden med måde. Men hvis du spiser disse fødevarer ofte eller i store mængder, kan de skade din krop.

Fedme, højt blodfedtniveau, diabetes mellitus eller åreforkalkning kan være resultatet. Disse sygdomme kan så også skade din styrke og føre til erektil dysfunktion.

Disse fødevarer vil øge din potens

Hvis du ønsker at forbedre din styrke, bør du spise en afbalanceret og sund kost. Prøv at spise friske fødevarer med så lidt forarbejdning som muligt.

Frugt og grøntsager som brombær, æbler, citrusfrugter, tomater og asparges samt nødder, fuldkornsprodukter, fisk og kartofler er særligt anbefalelsesværdige for en afbalanceret kost.

Følgende fødevarer siges at være særligt potensforbedrende og erektionsforlængende. siges at være:

Østers

Østers er rige på zink. Zink siges at stimulere testosteronproduktionen og kan dermed fremme libido (lysten til sex).

Hvidløg

Hvidløg, fordi det påvirker blodgennemstrømningen og muskelafspænding, hvilket kan have en effekt på den erektile funktion. Længere og fastere erektioner kan være et resultat.

Ginseng

Ginseng indeholder ginsenosider, som menes at frigøre kroppens eget testosteron. Testosteron kan øge potensen og lysten.

Vandmelon

Vandmelon indeholder L-citrullin, som har vist sig at stimulere blodgennemstrømningen og dermed forbedre erektionen.

Bananer

Kaliumet i bananer kan udvide blodkarrene, sænke blodtrykket og dermed være i stand til at forbedre potensen.

Græskarkerner

Den høje L-arginin-værdi i græskarkerner siges at give op til 20 % bedre atletisk præstation og forbedrer også erektionen.

Maca rod

Maca-roden er allerede blevet testet positivt i undersøgelser for sin afrodisiakumvirkning og anvendes også i traditionel naturmedicin mod libido og potensforstyrrelser.

Tyrkiet

Det mørke kød fra kalkun kan indeholde op til 300 mg taurin. Taurin siges at støtte atletisk udholdenhed samt kardiovaskulære funktioner, hvilket også kan føre til en stærkere styrke.

Kosttilskud til at øge styrken

Hvis du ønsker at gøre mere end at spise sundt, motionere regelmæssigt og reducere stress, kan du prøve kosttilskud. De kan være et nyttigt supplement.

Under alle omstændigheder bør du sørge for at bruge kosttilskud af høj kvalitet, om muligt i økologisk kvalitet og produceret i Tyskland. Kvalitetskravene til tyske produkter er meget høje.

Vores MISTER SIZE-tilskud til aktive mænd er produceret i Tyskland og indeholder værdifulde ingredienser som maca, taurin, zinkcitrat, L-citrullin og L-argininin i en velafbalanceret dosering.

Du kan få mere at vide om det her

Hvordan sport kan hjælpe din styrke

Sport bør også blive en fast del af dit liv, hvis du ønsker at øge din virilitet på lang sigt.

Udholdenhedssport som jogging, gåture, cykling, roning, svømning osv. eller styrketræning kan bidrage til at forbedre blodcirkulationen og den generelle kondition. De hjælper også med at reducere stress og fremme mental ydeevne.

Derudover kan du også træne dine bækkenbundsmuskler for at få stærkere orgasmer og for at kunne holde en erektion i længere tid.

En simpel øvelse til dette formål er at spænde og slappe af i PC-musklen. Spænd musklen, hold den spændt i 3 til 10 sekunder og slap derefter af igen. Gentag dette 10 gange i træk. Hold derefter en kort pause, og gentag det 2-3 gange.

Andre potensdræbere, du bør kende til

Ud over dårlig ernæring og for lidt motion er der også psykologiske årsager, som kan skade din styrke. Disse omfatter stress, pres for at præstere, nervøsitet, manglende selvtillid eller endda psykiske sygdomme som depression eller udbrændthed.

Hvis du er ramt af et af disse problemer, er du måske fysisk helt sund og rask, måske holder du endda øje med din kost og dyrker regelmæssigt motion. Du kan dog stadig have problemer med at få og holde en erektion, eller du har generelt ingen lyst.

Det kan hjælpe at reducere stress og præstationspres og måske endda at søge professionel hjælp...

Andre usunde vaner som f.eks. nikotin- og alkoholforbrug kan også påvirke potensen.

Heldigvis har undersøgelser vist, at erektil dysfunktion hos tidligere rygere er blevet bedre med tiden.

Hvis du skal tage medicin regelmæssigt, skal du læse indlægssedlen omhyggeligt, fordi medicin også kan forårsage erektil dysfunktion og tab af libido.

Skader onani min potens?

I princippet har onani ikke en negativ effekt på din styrke. Faktisk er det modsatte tilfældet.

Regelmæssig onani kan have mange positive virkninger på kroppen som helhed og på erektion og potens.

Den grundlæggende forudsætning for dette er dog, at du finder onani tilfredsstillende og smukt og ikke forbinder det med skam eller gør det af tvang. Du bør heller ikke onanere kort tid før sex, da erfaringen har vist, at det kan føre til erektionsproblemer.

Kondomer forårsager erektionsproblemer

Konsekvenserne af at bruge kondom i den forkerte størrelse undervurderes ofte. Kondomer, der er for små, forstyrrer blodgennemstrømningen i penis og nedsætter følsomheden.

Begge disse faktorer kan sammen få dig til at miste din erektion hurtigere.

Derfor skal du sørge for at vælge og bruge den rigtige kondomstørrelse for at undgå erektil dysfunktion forårsaget af kondomer.

Kan man behandle erektil dysfunktion med medicin?

Du bør tale med en læge, hvis du har ændret dine vaner og stadig har erektil dysfunktion i lang tid.

Det gælder selvfølgelig også, hvis du har mistanke om, at der er en medicinsk tilstand bag problemet.

Der findes nu måder at behandle erektil dysfunktion og endda impotens med medicin, hvis intet andet hjælper.

Du bør dog aldrig tage Viagra eller andre potensforbedrende stoffer fra internettet, da det er ulovligt at sælge dem uden recept i Tyskland. Håndkøbsmedicin til dette formål udgør derfor en potentiel fare. De bør ikke anvendes uden lægelig rådgivning!

Konklusion om erektil dysfunktion og forbedring af mandlig potens

Sammenfattende kan vi fortælle dig, at du kan forbedre din manddom mærkbart ved at spise sundt og afbalanceret kost, få nok motion og reducere stress.

At undgå nikotin, alkohol og stoffer kan også bidrage til at øge din styrke.

Hvis du gerne vil øge din potens naturligt gennem din kost, kan du teste, hvordan kosttilskud som MISTER SIZE Supplement For Active Men arbejde for dig.

Mister Size
Flere artikler

Sådan tager du et kondom rigtigt på - hvordan du gør det, uden at det er irriterende

Læs nu

Venskab+, mingles, åbne forhold og polygami - hvad er det med moderne parforholdsmodeller?

Læs nu

Uanset hvor stor eller lille - jeg elsker min penis

Læs nu