Gå til hoved-indhold

Hvad der sker, når du har den forkerte størrelse: 12 sjove historier fra julemanden

Hvad sker der, når du har den forkerte størrelse? Find ud af, hvorfor det kan føre til kaos og ubehag at have den forkerte størrelse på med 12 sjove historier fra julemanden, og hvorfor et Mister Size-kondom virkelig er den bedste gave, du kan få i julen.

Første julehistorie

Lad mig fortælle dig en historie: For et par århundreder siden havde en af mine nisser, Mary, ødelagt sine snoede sko og glemt at købe et par nye. Da hun ikke havde tid til at reparere dem, måtte hun tage et gammelt stort par på, som hun havde fundet begravet i værkstedet. Hun satte sine små fødder i disse store grønne tøfler og gik rundt hele dagen med ubekvemme sko og snublede for hvert skridt. Stakkels Mary var ikke tilfreds med nogen af de opgaver, hun ville udføre den dag, selv om hun gjorde sit bedste for at gøre det. Siden den dag har Mary altid sørget for, at hun har sko i den rigtige størrelse og har et ekstra par med.... hvis de skulle gå i stykker.

Anden julehistorie

Engang kom jeg til dette maleriske lille stråtækte sommerhus i en lille landsby i det sydlige England. Da jeg nåede frem til foden af den snedækkede skorsten, så jeg to børnesokker hænge over pejsen. Et af børnene havde hængt en alt for stor rød strømpe op, så den hang lavt ned ad skorstenen - i håb om flere gaver, tænkte jeg ved mig selv. Men da jeg ville tage en gave ud af min røde julesæk, vendte jeg mig om og så, at der var gået ild i den lange røde strømpe! Det lykkedes mig at slukke ilden, men hvem ved, hvad der kunne være sket, hvis jeg ikke havde været der? Fra den dag prøver jeg at minde folk om at hænge strømper i den rigtige størrelse for at undgå de ubehagelige overraskelser, der kan opstå, når en strømpe er alt for lang.

Tredje julehistorie

Sidste jul havde nisserne lavet så mange gaver, at jeg var nødt til at tænke på, hvordan jeg skulle levere dem alle sammen. For at spare tid, tænkte jeg, at jeg kunne putte alle gaverne i min mellemstore gule sæk, som allerede lå klar. Det var hårdt arbejde, og jeg stønnede og kæmpede for at proppe flere og flere gaver i min sæk. Jeg troede, at jeg havde klaret det og var ret tilfreds med mig selv, indtil jeg begyndte at aflevere mine gaver, og sækken rev sig.... og gaverne spredt ud over det hele. I dag sørger jeg altid for, at nisserne har givet mig den rigtige størrelse sæk.

Fjerde julehistorie

Der var engang, da jeg skulle til at forlade mit værksted juleaften. Gaverne lå på slæden, rensdyrene havde spist og var blevet drysset med magisk feestøv, og jeg havde taget min store røde dragt på. Jeg sad på mit sæde, havde tøjlerne i hånden og var ved at gå, da jeg hørte et højt brag bag mig. Jeg vendte mig om og opdagede, at der var et stort hul i min slæde. Nisserne var hurtigt til stede og kom med vores erstatningsslæde - gaverne blev alle læsset om, rensdyrene blev spændt fast til den nye slæde - men vi opdagede et stort problem. Slæden var for lille til den store mængde gaver, og sækken blev ved med at glide af slæden. Det var der, jeg indså, hvor vigtig min slæde med den perfekte størrelse er, og jeg kunne aldrig forestille mig at bruge en slæde med den forkerte størrelse igen.

Femte julehistorie

Da jeg var ved at lande på taget af et gammelt victoriansk hus, kiggede jeg ned og så en mand, der sad alene ved sit spisebord med kniv og gaffel i hånden - klar til at spise sin julemiddag. Da jeg kiggede nærmere efter, opdagede jeg, at den julehue, som han for nylig havde fået og nu havde sat på hovedet, var for stor og var gledet over hans øjne, så han ikke kunne spise sin mad. Åh, hvor jeg nød mig selv! Han forsøgte at spise sin julemiddag med bind for øjnene. Ho Ho Ho Ho!

Sjette julehistorie

Har du hørt, hvordan jeg engang sad fast i en skorsten? Jeg havde spist for mange lækre søde sager, og min store runde mave var for stor til at passe gennem skorstenen - jeg følte, at jeg var ved at sprænges. Mit skæg var sort, jeg havde sod overalt, og min næse prikkede også. Fra det øjeblik har jeg altid husket, at det er frygtelig ubehageligt at gå op gennem en skorsten med den forkerte størrelse - ikke meget anderledes end at have et kondom på i den forkerte størrelse.

Den syvende julehistorie

Har jeg nogensinde fortalt dig om dengang, jeg var i et stormagasin? Min medhjælper havde meldt sig syg, og jeg blev bedt om at træde ind i hendes sted. Butikken var smukt oplyst med blinkende julelys, og alle var meget glade og muntre, mens børnene sad på mit skød og fortalte mig, hvad de ønskede sig til jul. Da en far satte sit barn på mit skød, kiggede jeg op og bemærkede, at hans grønne juletrøje var alt for lille, så man kunne se hans mave - den så forfærdelig stram ud. Jeg fnisede for mig selv, rystede min store runde mave og spurgte barnet, om jeg skulle sende hans far en juletrøje, der faktisk passede? Jeg håber, at det er den eneste ting, der ikke passer til denne jul! Ho Ho Ho Ho.

Den ottende julehistorie

En jul var nisserne og jeg i værkstedet og pakkede resten af julegaverne ind til næste dag, da vi pludselig hørte en af nisserne begynde at skrige af frustration. Da vi løb over for at se, hvad der foregik, så vi en firkantet æske på bordet med kun et meget lille stykke gavepapir - nissens gavepapir var alt for lille. Han havde ikke målt sin gave ordentligt og forsøgte at pakke den ind med det lille papir. Jeg sagde til nissen, at han altid skulle måle, før han pakkede gaven ind, så den passede perfekt.

Niende julehistorie

Til jul var jeg engang vidne til en familie, der forsøgte at presse en kalkun, som de troede var den perfekte størrelse, ind i en for lille ovn. De troede, de kunne klare det, og de pressede og pressede kalkunen ind i ovnen - men passede den? Døren kunne lukkes, men kalkunen blev klemt så meget, at den ikke kunne tilberedes ordentligt, saften løb ud, og julemiddagen var ødelagt. Moralen i historien? Vær altid forberedt med den rigtige størrelse ovn.

Den tiende julehistorie

Engang var jeg vidne til en virkelig dum fejl, da jeg pyntede et juletræ. En familie havde købt et mellemstort juletræ og var i færd med at pynte det. Da de tog deres lyselamper ud af æsken og begyndte at vikle dem rundt om træet, opdagede de hurtigt, at de ikke havde målt den rigtige længde, så lyselamperne kunne kun vikles rundt om toppen af træet, og - se og hør - de kunne ikke engang sættes i stikkontakten, fordi ledningen var alt for kort! Jeg havde det så dårligt, at jeg sendte dem lysene i den rigtige størrelse med det råd, at man altid skal måle, før man køber.

Den ellevte julehistorie

Kan du huske historien om manden, der gik i stormagasinerne med den lille juletrøje, der ikke passede? Året efter kom den samme mand igen - og han havde sit barn med sig. Han havde købt en ny juletrøje, men den så værre ud end den, han havde haft på sidste år - den var to størrelser for stor, og der hang stof overalt. Stakkels mand - han havde kun gættet på den rigtige størrelse, før han købte den, så ingen af trøjerne passede rigtigt. Jeg gik med ham til afdelingen for juletrøjer og sikrede mig, at hans størrelse blev bestemt, og at han købte den rigtige størrelse - hvis man ikke måler, hvordan kan man så vide, hvilken størrelse der er den rigtige?

Tolvte julehistorie

For lang tid siden blev min kone bedt om at holde en juletale om festlighederne på Nordpolen. Til lejligheden havde hun strikket sig et par rød-hvide strømper, så hun ville have det varmt og hyggeligt. Men under talen gled strømperne hele tiden ned, og hun måtte trække dem op igen og igen. Min kone var så flov - hun havde strikket dem en størrelse for stort. På det tidspunkt fandt hun ud af, at der ikke er noget værre end at have den forkerte størrelse på, så hun tjekker altid dobbelt, at strømperne sidder perfekt, når hun strikker nye strømper.

I de tolv julehistorier kan man se, hvad der sker, når man har den forkerte størrelse. Lad os fortælle dig en hemmelighed, som vil føles som en julegave til dig: Med et Mister Size-kondom behøver du ikke længere at bekymre dig om at have et kondom på, der føles for lille og kan sprænges når som helst, eller et kondom, der er for stort og ikke beskytter dig fuldt ud, fordi det kan glide af når som helst. Med syv forskellige størrelser er der virkelig en størrelse til enhver smag. Et kondom, der passer og har den perfekte størrelse, er virkelig en gave til alle!

Find din perfekte kondomstørrelse nu

Oplev vores forskellige tilgængelige kondomstørrelser i vores butik nu:

Gå direkte til butikken

Mister Size
Flere artikler

God sex behøver ikke at være perfekt

Læs nu

P-piller - virkelig lige rettigheder under sex?

Læs nu

Kondomer og glidecreme: Sådan går sex som et urværk

Læs nu