Gå til hoved-indhold

Kondomet på de 12 mest populære andre sprog

Sommerferien kan komme, med vores liste er du perfekt forberedt på enhver varm flirt, selv på ferien.

Din ferie kan komme!

Sommeren er altid et populært tidspunkt at rejse på. De varme temperaturer gør dig ikke kun i godt humør, men bidrager også til en ferieflirt eller to. For at du ikke skal blive tungebundet i det afgørende øjeblik og kan tænke på sikkerhed, selv når det er over 30 grader i skyggen, har vi oversat ordet kondom til de 12 vigtigste sprog til dig:

 1. Fransk - préservatif: På kærlighedens sprog skal man naturligvis altid være forberedt på alle eventualiteter, uanset om man er på vej ind i landet, til Middelhavet eller til Atlanterhavskysten på ferie!
 2. Spansk - condón: Uanset om du er i Mallorcas natteliv eller på stranden i Barcelona - bør du også have kondomer med dig eller kunne købe dem i Spanien, når det går løs.
 3. Græsk - προφυλακτικό (profylaktikó): For at være bedst forberedt på alt på din ferie i Grækenland bør du gøre dig bekendt med dette ord. Så er der intet i vejen for en ferieflirt under den græske sol!
 4. Kroatisk - kondom: Det kroatiske Adriaterhav er fantastisk smukt, og et feriebekendtskab er hurtigt gjort! Så lær hurtigt det rigtige ordforråd!
 5. Svensk - kondom: Flertallet er "kondomer". Så ordforrådet er ikke svært at huske, selv på en skandinavisk ferie.
 6. Tysk - Kondom: Rejser du til det gode gamle Tyskland? Du kan købe kondomer i mange butikker der.
 7. Hollandsk - condoom: I Holland er der nogle gange endda særlige butikker, der har specialiseret sig i kondomer, så der er intet i vejen for at købe kondomer nu.
 8. Thai - ถุงยาง (T̄hung yāng): Selv i tropiske himmelstrøg bør sikkerheden altid komme i første række, så ud over at købe kondomer lokalt kan du selvfølgelig også tage dine matchende kondomer med dig, mens du er i gang!
 9. Tyrkisk - prezervatif: Et varmt eventyr på Bosporus eller i Middelhavet? Dine fremmedsprogskundskaber vil ikke stå i vejen!
 10. Ungarsk - Óvszer: Du kan også nyde din ferie ved Balatonsøen, og hvis du løber tør for kondomer, kan du købe flere.
 11. Bulgarsk - презерватив (prezervativ): Sortehavet er et hot spot! Men din sikkerhed bør ikke glemmes.
 12. Engelsk - condom: Engelsk forstås i mange dele af verden. Så med "condom" kan du hjælpe dig selv næsten overalt.

Hvis du ønsker at købe Mister Size kondomer i dit ferieland, kan du finde de rigtige butikker på de respektive landesider. Desværre er Mister Size ikke altid tilgængelig lokalt, så hvis du vil være på den sikre side, skal du tage en pakke kondomer med på ferie.

Mister Size
Flere artikler

Sådan tager du et kondom rigtigt på - hvordan du gør det, uden at det er irriterende

Læs nu

Venskab+, mingles, åbne forhold og polygami - hvad er det med moderne parforholdsmodeller?

Læs nu

Uanset hvor stor eller lille - jeg elsker min penis

Læs nu