Gå til hoved-indhold

Sådan gør du Valentinsdag til en dag at huske

Valentinsdag er lige rundt om hjørnet. Gør dig klar til masser af samtaler om kærlighed, forhold og alt, hvad der har med sex at gøre. Uanset om du ønsker at tilbringe Valentinsdag i dit eget hjem eller fejre den på din yndlingsrestaurant, er der altid nye måder at gøre aftenen ekstra speciel på. Vi ved, at det ofte kan føles uoverskueligt at planlægge den perfekte aften, så vi forsøger at hjælpe dig med at gøre din aften til en uforglemmelig oplevelse. Vi har samlet nogle tips til, hvordan du kan gøre Valentinsdag til en uforglemmelig dag.

Vær forberedt

Det er ikke tilfældigt, at Valentinsdag fejres den 14. februar samtidig med Kondomdagen, for det er den perfekte lejlighed til at minde folk om, hvor vigtigt det er at bruge kondom for at have sikker sex. Vi ved, at der ikke er noget værre end at indse, at du er løbet tør for det rigtige kondom, eller at du ikke har den rigtige kondomstørrelse på. Så det er vigtigt at være forberedt på at gøre Valentinsdag til et mindeværdigt øjeblik.

Hvis det er et stykke tid siden, du har målt din penis for at finde den rigtige kondomstørrelse, eller hvis du aldrig har målt den igen og normalt tager "almindelige kondomer" og håber på det bedste - så er det nu det perfekte tidspunkt at gøre det. En kondomstørrelse passer ikke til alle! Hvis du bruger et kondom i den forkerte størrelse, kan det føre til en lang række problemer, lige fra at det glider af til at rive i stykker og føles stramt og ubehageligt - alt sammen noget, der kan føre til et mindre tilfredsstillende sexliv og en større risiko for at få en seksuelt overført infektion eller blive gravid. Derfor tilbyder vi syv forskellige størrelser, så du kan bruge den rigtige kondomstørrelse til et ubekymret og sikkert sexliv. Når alt kommer til alt, er den rigtige pasform af kondomet nøglen til en god seksuel oplevelse.

Bestem kondomstørrelsen nu

Valentinsdag er kondomets dag

I 2009 stiftede AIDS Healthcare Foundation i USA Condom Day for at gøre folk opmærksomme på vigtigheden af kondomer, forbedre undervisningen og fremme brugen af kondomer. Kampagnen har til formål at øge bevidstheden om sikker sex og dermed mindske spredningen af hiv.

Kondomdagen har derfor været afholdt hvert år siden 2009 samtidig med Valentinsdag den 14. februar.

Forberedelser til hjemme

En uforglemmelig Valentinsdagsaften handler om omgivelserne - de sætter ikke kun stemningen, men kan også forvandle en ganske almindelig aften til et uforglemmeligt øjeblik. Derfor bør du tænke over, hvordan du vil huske denne aften, og hvad din partner vil sætte pris på. Her er et par af de mest almindelige måder at skabe en romantisk aften på:

  • På Valentinsdag skal du sørge for, at soveværelset har en hyggelig og afslappende atmosfære - det kan betyde, at du skal rydde op eller lægge alt vasketøj væk, som måske er begyndt at hobe sig op på kommoden.
  • Hvis du f.eks. ved, at din partner har et yndlingsduftlys, kan du købe det i forvejen, så det er klar til en romantisk aften.
  • Hold orden i tingene: Sørg for, at alt det, du skal bruge, er lige ved hånden, uanset om det er massageolie, glidecreme eller kondom i den rigtige størrelse - du ønsker ikke, at romantikken skal afbrydes, fordi du stadig leder efter noget vigtigt.
  • Sørg for, at der ikke er nogen distraktioner. Hold alle telefoner ude af soveværelset - du ønsker ikke at være i seksuel nydelse, når din telefon begynder at ringe. Måske har du også kæledyr og bør holde dem ude af soveværelset - uanset hvad det er, er det en god måde at tænke på potentielle distraktioner på forhånd for at sikre, at aftenen bliver så mindeværdig som muligt.

Gør det legende

Lidenskabeligt, lystfuldt og legende - tre ord, der bør beskrive ethvert sexliv. Vi ved dog, at det kan være alt for nemt at falde ind i en seksuel rutine, hvor man mister det legende aspekt. Hvis det er tilfældet i dit nuværende sexliv, er det måske på tide at få den magiske gnist til at slå til igen. Her er et par måder at gøre sex mere legende på Valentinsdag.

Tilføj smøremiddel

Smøremiddel er en af de nemmeste måder at gøre sex mere legende på. Det forhindrer ikke kun sex i at føles akavet, hvis det føles lidt tørt dernede, men det kan også forbedre forskellige stillinger, kan bruges sammen med sexlegetøj og kondomer og skaber nye og behagelige fornemmelser.

Opdag smøremiddel nu

Prøv nye stillinger

Hvis du føler, at du laver den samme stilling igen og igen i dit sexliv, så er det måske på tide at eksperimentere med noget nyt. Med hundredvis af sexstillinger at vælge imellem er du forkælet med valgmuligheder, når det kommer til at skabe mindeværdige øjeblikke. Du vil ikke kun opleve mere seksuel nydelse, men du vil også få meget mere sjov ved at manøvrere dig selv i alle mulige stillinger og vinkler. Nogle af vores foretrukne stillinger er: Omvendt Cowgirl, Quiet Ball og Spoons position.

Drilleri

En del af et mindeværdigt øjeblik og et tilfredsstillende sexliv er den forventning og spænding, der bør gå forud for orgasmen. At drille er en af de bedste forspilsteknikker, du kan bruge - det opbygger ikke kun spænding og ophidselse, det øger også båndet og intimiteten og opfordrer til at eksperimentere med hinandens erogene zoner. Der er mange forskellige måder at drille din partner på. Hvis det er nyt for dig at drille, hvorfor så ikke prøve det på Valentinsdag?

Begynd med at kærtegne og kysse din partners hals langsomt og se, hvordan han/hun reagerer. Du kan også bruge et bind for øjnene for at øge spændingen og oplevelsen. Din partner vil ikke vide, hvilke områder du vil kærtegne, og vil være fuld af spænding og forventning. Bevæg dig derefter langsomt ned ad kroppen ved hjælp af din mund, tunge og åndedræt for at røre og ophidse eller kilde forskellige områder, og se din partner spænde op, når han eller hun føler, at du kommer dybere og dybere, indtil du når til kønsdelene. Her kan du langsomt begynde at stimulere kønsdelene med munden - hvis du vil øge spændingen og stimuleringen, kan du stoppe lige før din partner når orgasme og prøve noget andet i et stykke tid for at udskyde klimaks yderligere og holde spændingen høj i længere tid.

Mister Size
Flere artikler

Sådan tager du et kondom rigtigt på - hvordan du gør det, uden at det er irriterende

Læs nu

Venskab+, mingles, åbne forhold og polygami - hvad er det med moderne parforholdsmodeller?

Læs nu

Uanset hvor stor eller lille - jeg elsker min penis

Læs nu