Gå til hoved-indhold

Sommersextips: 7 måder at have sensationel sex på denne sommer

Sommeren er endelig kommet, og med den følger solskin, sommervarme og varm sommersex. Forskning viser, at vores sexlyst stiger i sommermånederne, og at vi normalt har mere sex. Forskere hævder, at solskin øger vores velværehormoner dopamin og serotonin samt testosteronniveauet - det gør os gladere og mere liderlige.

Hvis du allerede har det varmt og svedigt, tænker du måske ikke på sex, men det bør ikke forhindre dig i at have sensationel sex. Selvom vejret ikke er det eneste, der får vores temperatur til at stige, får du her 7 sommersextips, der kan hjælpe dig med at nyde sensationel sex denne sommer.

Sommersex tip 1: Prøv sex i brusebadet.

Sex i brusebadet er den perfekte måde at køle ned (eller varme op) på, når vejret er brændende varmt. Det er ikke så underligt, at sex i brusebadet er en af vores absolutte favoritter, da der er så mange forskellige fornemmelser, du kan tilføje til din seksuelle oplevelse. Uanset om I foretrækker at lade vandet risle ned ad ryggen, øge de sensuelle berøringer, mens I sæber jer ind, bruge brusehovedet til at stimulere hinanden eller starte forspillet i bruseren, før I afslutter det senere i soveværelset, så er sex under bruseren øverst på vores liste over muligheder for sensationel sommersex.

Sommer sex tip 2: Køl af med isterninger

Hvis du ikke har brugt isterninger under oralsex, er du gået glip af et meget specielt trick. Ikke alene smelter isterninger langsomt i munden og hjælper dig med at køle ned, men den kølige følelse af isterningen kombineret med varmen fra din mund og læber øger nydelsen af din partners kønsorganer. Du kan også tage en isterning og gnide den på erogene zoner som f.eks. indersiden af lårene eller halsen for at opnå det ultimative forspil. Hvis du vil gå et skridt videre, kan du også bruge et bind for øjnene for at øge isterningernes ophidselse. Så næste gang du føler, at temperaturen stiger, så tag nogle isterninger og giv din partner gåsehud.

Sommersextip 3: Køl dit sexlegetøj ned

En anden af vores yndlingsmetoder til at køle ned under en hedebølge er at fylde en beholder med iskoldt vand (du kan også tilføje nogle isterninger) og lade dit glas- eller metalsexlegetøj køle af i et stykke tid. Du kan også sætte den i køleskabet i ca. 10 minutter for at afkøle den, før du bruger den. Sexlegetøjets kølighed, når det trænger ind i din partner (eller dig selv), vil give spændende fornemmelser og en pirrende orgasme.

Sommer sex tip 4: Brug kølig mad.

Tag din yndlingsis eller afkølet flødeskum og smør det på din partners krop. Når den kølige fornemmelse rammer din krop, kan du give din partner en tilfredsstillende følelse, du kan lade ham mærke varmen fra din ånde, mens du kysser og slikker ham. Kvinder skal være forsigtige med ikke at lægge is eller flødeskum i nærheden af skeden, da sukkeret kan forårsage gærinfektioner, og det er ikke sjovt for nogen.

Sommer sex tip 5: Vær kreativ

Missionærstillingen kan føles lidt for "varm og svedig" på en varm sommerdag - når to kroppe ligger oven på hinanden, genererer det kun mere kropsvarme. Så måske er det på tide at prøve nogle nye stillinger, der involverer mindre kropskontakt. Omvendt cowgirl (hvor kvinden ligger ovenpå, men vender sig mod partnerens fødder) og doggy style (hvor den ene partner bøjer sig fremad, og den anden tager ham bagfra) kunne være to alternative stillinger, som du bør prøve denne sommer.

Sommer sex tip 6: Mærk den kølige brise

Det lyder måske simpelt, men der er noget tilfredsstillende ved at mærke en kølig brise på din hud, når du føler dig ophidset. Hvad kan være bedre end at køle af i den brændende varme under sex? Uanset om du har en stor have, eller du kan forkæle dig selv med et afsides sted udendørs, vil du opdage, at den kølige luft forbedrer den seksuelle oplevelse. Hvis du ikke kan dyrke sex udendørs, kan du åbne et vindue i stedet og få den friske luft indenfor.

Sommersex tip 7: Brug kondomer

Hvis du planlægger en sommerromance, kan det være fristende at droppe kondomerne og tage på date uden kondom, men det er bestemt ikke den måde, du ønsker, at din sommer skal ende på, hvis du skal have en seksuelt overført infektion eller graviditetsrisiko. Med vores ultra-tynde kondomer og perfekte størrelse har du den fordel, at det føles som om du næsten ikke har noget kondom på, men med den ekstra bonus, at du ikke får nogen ubehagelige overraskelser.

Køb kondomer nu

Mister Size
Flere artikler

God sex behøver ikke at være perfekt

Læs nu

P-piller - virkelig lige rettigheder under sex?

Læs nu

Kondomer og glidecreme: Sådan går sex som et urværk

Læs nu