Gå til hoved-indhold

Fabio og 1435 andre mennesker elsker vores produkter

Kondomer i dit eget design som en salgsfremmende gave

Mister Size er nu også tilgængelig som salgsfremmende kondomer. For B2B-kunder er kondomer usædvanlige og usædvanlige reklamegaver med en høj genkaldelsesværdi, men også privatkunder kan få glæde af en usædvanlig gaveidé i et individuelt design.

Højdepunkter:

 • Enkelt kondom i et lille bogstav
 • kan udskrives individuelt
 • usædvanligt reklamemedie
 • høj genkaldelsesværdi
 • fås fra 500 stk.
 • også til fester eller polterabender

Kontakt os venligst direkte for et individuelt tilbud eller en individuel bestilling:

Hvorfor reklamekondomer?

God idé: salgsfremmende kondomer! Trykte kondomer eller kondomer med logo er usædvanlige og tiltalende reklamegaver til næsten enhver lejlighed. Hos os kan du få kondomer trykt og distribuere dem som frække reklamekondomer blandt de åbne mennesker.

Reklamekondomer: fræk, sexet og humoristisk

Giv en gummi, eller to eller tre, væk. Du kan slå flere fluer med ét smæk. Kondomer med tryk tiltrækker opmærksomhed, reklamebudskabet forbliver i potentielle kunders hukommelse, og partneren kan også nyde sikker sex under aftenens nøgensex eller morgenens quickie. Kondomer med tryk har naturligvis ikke et reklametryk på selve kondomet, men vi trykker kun på kondomemballagen. Der er ingen grænser for motiverne og din kreativitet med vores reklamekondomer: Biler, piktogrammer, vittige ordsprog eller dit firmalogo passer perfekt på den praktiske kondomindpakning. Den ydre emballage kan også bruges som en attraktiv reklameplads.

Attraktiv reklameplads: kondomer med påtryk

Tændstikæsker, sukkerposer og kondenserede mælkeblærer har længe været brugt som reklamemedier. Tryk på kondomer - reklamefolk har først turdet gøre det, siden sex ikke længere er et tabuemne, og reklamer for sikker sex flimrer over skærmene i de bedste sendetider. For blot et par år siden blev kunderne flove, da ekspedienten ved kassen råbte gennem hele salgsrummet: "Jutta, hvor meget koster kondomerne?" I dag er der kun få mennesker, der rødmer, når de køber kondomer. Trykte kondomer med sjove motiver er frit fremme ved kassen og er ikke længere gemt i nærheden af gulvet i apoteket. Trykning på kondomer er et effektivt alternativ for virksomheder med et lille reklamebudget, men som stadig ønsker at få stor gennemslagskraft. Salgsfremmende kondomer skiller sig ud - Din virksomhed skiller sig ud, når den bruger salgsfremmende kondomer som en markedsføringsstrategi. Helt sikkert!

Få dine kondomer trykt: Enkelt og billigt

Kondomer er altid et sikkert valg - uanset om det er i reklamer eller under sex. De små præventionsmidler, kondomer eller Frommser (som de kærligt kaldes efter opfinderen Julius Fromm) er underlagt de højeste kvalitetsstandarder og bestilles af os hos udvalgte mærkeproducenter. Du kan vælge mellem forskellige mærker, størrelser og endda smagsvarianter, før det er tid til at designe og printe kondomerne. Vi kan printe enhver form for kondomemballage, uanset om den er ribbet, med nitter, farvet eller i monsterstørrelse. De klassiske reklamekondomer er firkantede, praktiske og billige. Du kan nemt vælge mellem vores designskabeloner til at designe dine salgsfremmende kondomer eller kontakte os fortroligt via mail. Vi gør enhver reklameidé for dine kondomer med tryk mulig.

Sikker indsats, sikker reklame: kondomer med logo

Ud over individuelt indpakkede og trykte kondomer designer vi også praktiske foldekort med påklæbede kondompakker for dig, som med garanti tiltrækker opmærksomhed som postforsendelser (direct mail) eller på messer og fester. Trykte kondomer med logo passer ind i enhver kuvert, de fylder ikke mere, men bidrager til en sikker distribution af din reklame. Når tingene skal gå hurtigt: Minipakker med klistermærker. Vær med, og gør det med salgsfremmende kondomer. Intet andet sted er det hurtigere og sikrere at få dit ultimative reklamekick.

MISTER SIZE kampagnekondomer fås desværre kun i kondomstørrelse 57. Har du brug for en anden kondomstørrelse til din kampagne? Kontakt os venligst med din anmodning om en individuel løsning.

Egenskaber

Nominel bredde: 57 mm

Kondomlængde: 185 mm

Vægtykkelse (kondomtykkelse): 0,05 mm

Farve: gennemsigtig

Form: cylindrisk, ideel pasform og nem udrulning, med reservoir

Smøremiddel: ekstra fugtig

veganer: ja

Testet kvalitet

Dermatologisk testet og 100% elektronisk testet

Certificering: CE 0120 / ISO 4074

Du kan læse mere om vores kvalitetsstandarder i vores fire grundlæggende principper.

Hovedbestanddelen i MISTER SIZE kondomer er latex. Det er fremstillet af gummitræet og er derfor et rent naturprodukt, som ud over gummi hovedsageligt består af vand, men også i mindre mængder af harpiks, proteiner og mineraler.

Kun førsteklasses naturgummilatex fra nøje udvalgte leverandører anvendes til fremstilling af MISTER SIZE kondomer. Latexblandingen indeholder også andre ingredienser, der er ansvarlige for den gode strækbarhed, den sikre rivefasthed og den behagelige neutrale lugt.

Komplet ingrediensliste for MISTER SIZE kondomer:

 • Cis-1,4-polyisopren (naturgummilatex).
 • Zinkdiethyldithiocarbamat (accelerator)
 • Phenol, 4-methyl, reaktionsprodukter med dicyclopentadien og isobuten (antioxidant)
 • Zinkdibutyldithiocarbamat (accelerator)
 • Zinkoxid (vulkaniseringsaktivator)
 • Svovl (vulkaniseringsmiddel)
 • Kaliumhydroxid (sæbe)
 • Fedtalkohol (sæbe)

Oplysninger i henhold til produktsikkerhedsforordningen (EU) 2023/988

Producentoplysninger

Certifikater

Brugsanvisning