Gå til hoved-indhold

"Takket være Mister Size fik jeg endelig den selvtillid tilbage, som jeg havde brug for i sengen. Tak, hr. Size." - Fabio M. -29 år fra Berlin

Online butik

Har du lyst til endelig at prøve MISTER SIZE, eller har du brug for at genopfylde din kondombeholdning efter et par rigtig gode timer? Så kan du bestille direkte online her i vores partnerbutik. Du vil snart være perfekt forberedt til at give dig hen til den næste vidunderlige elskovssession uden at bekymre dig om noget i verden.

Produkter

Leder du stadig efter din størrelse?

Bestem din individuelle kondomstørrelse nu med vores målebånd, der er tilgængeligt med det samme!

Download målebånd

Vores testpakker til produkttestere

Vi har udviklet tre versioner af vores 3-pack testpakker, så du nemt kan bestemme din kondomstørrelse - Slim til den smallere penis, Medium til en gennemsnitlig bred penis og Wide til alle mænd med en særlig bred penis. MISTER SIZE 3-pack testsæt er kun tilgængelige i udvalgte butikker:

Flere Mister Size produkter

Mister Size Bio Gleitgel

MISTER SIZE Økologisk glidecreme

Opdag nu - Den vandbaserede økologiske glidecreme fra Mister Size passer perfekt til kondomet, ligesom kondomet passer til dig.

MISTER SIZE Supplement for active men

Opdag nu MISTER SIZE-tilskuddet til aktive mænd. Kosttilskud med L-argininin, L-citrullin, zink, maca og taurin.

Werbekondome in verschiedenen individuellen Designs

Kondomer i dit eget design som en salgsfremmende gave

Mister Size er nu også tilgængelig som salgsfremmende kondomer. For B2B-kunder er kondomer usædvanlige og usædvanlige reklamegaver med en høj genkaldelsesværdi, men også privatkunder kan få glæde af en usædvanlig gaveidé i et individuelt design.

Spar penge, når du køber kondomer online - gennem kampagner og større ordrer.

Det er bedst at tjekke vores kampagner jævnligt - for ud over konkurrencer og events er der også gode rabataftaler i ny og næ. Du kan lave en handel eller to og så have et praktisk lager til de næste par uger eller måneder.

Større ordrer kan også betale sig, fordi du kan spare lidt mere med vores værdipakker. Og hvis du kender din kondomstørrelse med sikkerhed, er der intet, der kan forhindre dig i at tage højde for fremtiden.