Gå til hoved-indhold

Størrelsessøger

Kondomstørrelser hos Mister Size - lige så individuelle som du er

Sko, skjorte og jakke passer selvfølgelig altid perfekt, men har du nogensinde tænkt på den rigtige kondomstørrelse? MISTER SIZE sætter nu en stopper for one-size-fits-all og XXL. I stedet får du et ægte kondom, der passer som en handske. Du vil helt sikkert mærke forskellen - for fra nu af vil det igen føles som ren sex.

MISTER SIZE-appen: For pionerer og teknologi-entusiaster

Er du til tekniske innovationer og vil du gerne finde ud af din personlige kondomstørrelse lige nu? Så brug vores MISTER SIZE-måleapp og mål direkte med din mobiltelefon eller tablet.

Mål nu

Til klassiske figurer: MISTER SIZE-målebånd

Du kan naturligvis også måle dig selv på den klassiske måde. Du skal blot udskrive vores målebånd i MISTER SIZE-størrelse og komme i gang med det samme.

Download målebånd

Den rigtige kondomstørrelse - Hvorfor det betaler sig at måle!

Hvorfor er den individuelle kondomstørrelse så vigtig? Er det virkelig det værd? Her kan du finde ud af, hvad forskellen er mellem standard og lige tilpas.

Den rigtige kondomstørrelse

Størrelsesskema for kondomer

Penislængden spiller ikke nogen rolle for valget af den rigtige kondomstørrelse, kun bredden, da kondomer altid kan rulles ud i længden efter behov. Hvis kondomstørrelsen passer, er beskyttelsen mod uønsket graviditet sikret, selv om kondomet er lidt for kort, men den perfekte størrelse betyder, at det ikke glider af og ikke snævrer ind.

Kondomstørrelsen angives altid som den nominelle bredde i millimeter, f.eks. 47 mm, 60 mm eller 69 mm. Denne nominelle bredde er et resultat af kondomets bredde, når det ligger fladt. Denne måling har dog ikke meget med virkeligheden at gøre, fordi din penis er rund og ikke flad. For at give dig en anbefaling af den rigtige kondomstørrelse har vi lavet en omregningstabel.

Du skal blot måle din erigerede penis på den tykkeste del, f.eks. med en snor eller et målebånd. Du kan derefter aflæse den passende størrelse i nedenstående størrelsestabel for vores kondomer:

Kondomstørrelse

For penisomkreds

Til penisdiameter

Størrelse 47

9,5 - 10 cm

3,02 - 3,18 cm

Størrelse 49

10 - 10,5 cm

3,18 - 3,34 cm

Størrelse 53

10,5 - 12 cm

3,34 - 3,82 cm

Størrelse 57

12 - 13,5 cm

3,82 - 4,3 cm

Størrelse 60

13,5 - 14,5 cm

4,3 - 4,62 cm

Størrelse 64

14,5 - 15,5 cm

4,62 - 4,93 cm

Størrelse 69

Mere end 15,5 cm

Mere end 4,93 cm

Prøv bare at prøve det ...

Hvorfor bruge tid på at måle, når du bare kan afprøve det? Hvis du gerne vil prøve MISTER SIZE med det samme og allerede har en grov idé om din kondomstørrelse, kan du bestille et af vores praktiske prøvesæt med det samme. Sættene består af tre pakker i tre forskellige, men tilstødende størrelser. Du bestemmer selv, hvilket kondom der passer bedst til dig! Et lille tip: Hvis du støder på MISTER SIZE i butikken, vil den mørkeblå bjælke i midten hjælpe dig med at gætte den rigtige størrelse...

Prøv nu

Vis storhed - det er nemt med det rigtige kondom

Hvorfor er der forskellige kondomstørrelser?

Hvert menneske er individuelt - det gælder både for dets karakter og for dets krop. Derfor prøver vi normalt tøj, før vi køber det. Vi ønsker jo, at alt skal passe perfekt, og vi vil gerne have det godt hele vejen rundt. Kun med kondomer virker det nogle gange som om, at alle penisser er ens. Men du har sikkert bemærket, at det er slet ikke sandt. Så vi hos MISTER SIZE har sagt til os selv, at vi ønsker at yde fuld retfærdighed til mænds mangfoldighed - med syv forskellige kondomstørrelser, hvoraf en passer perfekt til dig. Forskellen i følelsen er umiddelbart mærkbar. Og det er selvfølgelig også mere sikkert, for nu passer alting perfekt.

Hvilke størrelser er der egentlig?

De fleste kondomer fås kun i standardstørrelser. Den nominelle bredde er normalt mellem 52 mm og 54 mm. Der findes også XXL-kondomer, hvis nominelle bredde normalt er 55 mm til 57 mm. Så du kan se, at der ikke er så mange forskellige muligheder. Og hvis du ikke passer ind i dette mønster, vil du altid have problemer med de fleste kondomer. Enten er de for løse, eller også klemmer de ubehageligt. Så det er ikke underligt, at mange mænd foretrækker at undvære kondomer - hvilket selvfølgelig heller ikke er en god idé.

For at undgå disse problemer tilbyder MISTER SIZE dig et udvalg af syv forskellige størrelser - med en nominel bredde fra 47 mm til 69 mm. Dette gør det nemt at bruge et kondom, hvor alle de irriterende bivirkninger ikke længere forekommer. Så du kan koncentrere dig fuldt ud om den smukkeste ting i verden.

Hvor står kondomstørrelsen på emballagen?

Hos Mister Size er din personlige kondomstørrelse tydeligt synlig som et farvet tal fra 47 til 69 på forsiden af emballagen. På denne måde kan du altid se ved første øjekast, om du køber den rigtige størrelse. Derudover er der også en kort obligatorisk tekst på bagsiden af hver kondompakning, som angiver kondomstørrelsen som standardbredde eller nominel bredde. Kondomstørrelse 60 svarer f.eks. til en standardbredde på 60 mm, og det samme gælder for de andre størrelser.

Find ud af din egen kondomstørrelse

Hvis du ikke kender din egen kondomstørrelse endnu, er der tre nemme måder at finde ud af det på:

PDF Kondomstørrelser Målebånd

MISTER SIZE målebånd

Du skal blot udskrive, måle og aflæse

Kondom Sizer

Kondom Sizer

Du kan få den praktiske Condom Sizer hos udvalgte forhandlere eller en gang imellem som en del af et særligt tilbud.

Mister Size 3 pakker

Pakning

Hvis du ved hjælp af den mørke bjælke på emballagen kan vurdere din størrelse nogenlunde

Begynd med det samme, og du vil snart kunne nyde fantastisk sex med kondomer.

Få endnu mere at vide om kondomer

7 verschiedene Kondomgrößen von Mister Size an Wäscheleine
Seksuel viden om kondomer

Bestem den rigtige kondomstørrelse i 4 enkle trin

Det er vigtigt at bruge den rigtige kondomstørrelse for at opnå en god beskyttelse. Her kan du finde ud af, hvordan du finder den rigtige størrelse i 4 nemme trin.

Kondom Anwendung
Vores tips til kondomer

Brug af kondomer

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg bruger kondomer? Her er de vigtigste tips, før du bruger kondomer.

Mister Size Kondome in verschiedenen Größen
Seksuel viden om kondomer

Kondomer og kondomstørrelser: Alle dine spørgsmål besvares

Alt, hvad du kan spørge om kondomer og kondomstørrelser, er besvaret i dette indlæg. Klik nu for at læse mere.