Gå til hoved-indhold

Om os

MISTER SIZE - Din følgesvend til bedre sex

Sex kan og må være perfekt. Derfor skaber MISTER SIZE de perfekte betingelser, så I kan nyde øjeblikke sammen i al deres intensitet. Her kan du få mere at vide om vores grundlæggende principper, og hvorfor vi fuldt ud tror på det, som MISTER SIZE står for.

Over 20 års erfaring med kondomer

Vores familievirksomhed startede i kondombranchen tilbage i 2001, og lige fra begyndelsen drejede alt sig om den rigtige kondomstørrelse. I begyndelsen havde vi kun en kondomfinder til den rigtige størrelse og vores onlinebutik Vinico, men snart udviklede vi også selv kondomer, og Mister Size blev skabt gennem årene ud fra al vores erfaring og kundefeedback. Du kan læse mere i den komplette historie om Mister Size.

Som kunde har du stadig en direkte linje til os, så hvis du har spørgsmål, forslag eller kritik, ser vi frem til at høre fra dig, så vi kan fortsætte arbejdet med at forbedre det perfekt tilpassede kondom. Har du lyst til at kigge med bag kulisserne? Så lær Mister Size-teamet at kende nu.

Das Mitarbeiter Team von MISTER SIZE
Om os

Mister Size-teamet

I vores lille familievirksomhed er alle medarbejdere fuldt engagerede og entusiastiske over at give dig det rigtige kondom. Find ud af mere om folkene bag Mister Size i et kig bag kulisserne.

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Om os

Kondomkvalitet

For at kunne garantere vores kunder maksimal sikkerhed, er førsteklasses materialer og strenge kontroller en del af vores standardprogram.

Kondom FAQ
Om os

Ofte stillede spørgsmål om kondomer og kondomstørrelser

Få svar på alle dine spørgsmål om kondomer, din kondomstørrelse og MISTER SIZE som det kondom, der passer til dig.

Har du spørgsmål til os?

Uanset om du er privatkunde eller forhandler: Har du spørgsmål, eller er du interesseret i vores produkter? Så kontakt os direkte, vi vil med glæde hjælpe dig! Er du forhandler? Så tag et kig på vores forhandlerområde.

Vinergy GmbH
Bahnhofstr. 19
78224 Singen, Tyskland

+49 (0) 7731 / 832 700-33

Databeskyttelse er meget vigtig for os

Ingen halve foranstaltninger - De fire grundprincipper for MISTER SIZE

Som team står vi fuldt ud bag MISTER SIZE, fordi vi har fået nok af præventionsmetoder, der bare er okay. Her kan der ikke indgås kompromiser - alt skal bare være rigtigt. For kun da kan I opleve lykken i de mest intime øjeblikke og nyde jeres tid sammen i al sin intensitet. For at gøre alt dette muligt er alle trin hos MISTER SIZE baseret på vores fire grundlæggende principper.

Det ekstra tynde materiale sikrer en intens følelse.

Under sex er følelserne det vigtigste - I vil jo gerne nyde et par smukke øjeblikke sammen og give jer helt og holdent hen til hinanden. Selvfølgelig må kondomet som ven, ledsager og sengekammerat ikke komme i vejen. Derfor har vi optimeret vores MISTER SIZE-kondomer, så du næsten ikke kan mærke dem. Med den rigtige størrelse, en ideel pasform og en vægtykkelse på 0,05 mm er der kun et helt tyndt lag mellem jer under sex. Så du kan nyde den fulde fornemmelse.

Med vores 7 størrelser kan alle finde det kondom, der passer til dem.

Der findes ingen standardløsninger, når det gælder sex. Alle mennesker er forskellige, og det er helt vidunderligt. Derfor er standard ikke på tale for os - for os er du det personlige højdepunkt. Dit kærlighedsliv er unikt. Så du får også din ideelle ledsager: det kondom, der virkelig passer til dig. Den er måske ikke skræddersyet (endnu), men vi er tæt på. Det kan du mærke med det samme.

Vores produkter og materialer er testet og certificeret.

Når det drejer sig om prævention og beskyttelse, er der sjældent en chance til. Derfor skal alt altid passe. Fejltagelser er tabu. For at give dig fuld pålidelighed er vores kondomer certificeret og underkastet omhyggelig testning. Førsteklasses kvalitet er et absolut minimumskrav for os - det er jo ikke kun størrelsen, der skal passe, men også alt andet.

Den perfekte pasform og de førsteklasses materialer garanterer et højt sikkerhedsniveau.

Frygt og bekymring under sex er unødvendige lystdræbere og er derfor et absolut no-go for os. Derfor får MISTER SIZE dig ikke kun til at føle dig godt tilpas, men garanterer også maksimal sikkerhed. Takket være den personlige størrelse og den optimale pasform sidder alting præcis, som det skal. Ingen ulemper - bare pålidelig beskyttelse til de smukkeste timer sammen.

Hvad vi tror på!

Hos MISTER SIZE ønsker vi at give alle - uanset deres form - det bedste sex i deres liv. Derfor har vi udviklet et produkt, der er lige så unikt som dets bærer.

Amazing Sex for everyone!

God sex for alle - Vores credo

Sex afslapper, sex giver glæde, sex gør dig glad - sex gør (næsten) alting bedre. Derfor mener vi også, at alle fortjener god sex. Ikke bare én gang, men igen og igen. Der bør ikke være unødvendige hindringer for dette, men vi har brug for enkle præventionsmetoder uden bekymringer eller bivirkninger. Det er derfor, vi tror på MISTER SIZE. Fordi det gør netop det muligt.

Mister Size - Dette kondom passer til dig!

Med visionen om "Excellence in Condoms" arbejder vores kreative team hos Vinergy konstant på at gøre kondomer endnu bedre - endnu mere sensuelle. Vores påstand: sex med kondom skal være lige så godt som uden kondom! Det er vi forpligtet til hver dag. Efter næsten 20 års passion og erfaring med kondomer i den rigtige størrelse har vi derfor lanceret Mister Size. MISTER SIZE er kondomet, der ligner et kondom, som beskytter som et kondom - men som slet ikke føles som et konventionelt kondom, når det er i brug. Hvorfor? Fordi mænd og kvinder næsten ikke føler noget som helst. Men det er ikke kun den ubetydelige tykkelse, der er en mærkbar nydelsesforstærker: MISTER SIZE fås i syv forskellige størrelser - enhver mands bedste stykke tøj er jo meget individuelt.

Vil du vide mere om Mister Size? ... så tag et kig på denne side.

Du kan finde ud af, hvordan du bestemmer din kondomstørrelse her.

Nej, næsten ingen præventionsmidler er 100 % sikre. Sikkerheden af præventionsmetoder beregnes i henhold til Pearl-indekset. Kondomer har et Pearl-indeks på 2-12, hvilket betyder, at ud af 100 kvinder, der bruger kondomer i et år, vil 2-12 blive gravide. Sammenlignet med andre præventionsmidler scorer kondomet ret dårligt. I de fleste tilfælde skyldes det programfejl. Du kan få mere at vide om korrekt brug her. Men når det gælder beskyttelse mod kønssygdomme som f.eks. hiv, syfilis, gonoré, hepatitis B og hepatitis C, giver kondom et højt beskyttelsesniveau.

Kondomer er normalt fremstillet af gummilignende materialer, hvoraf langt de fleste er fremstillet af latex. De bruges under sex for at beskytte mod uønskede graviditeter og kønssygdomme og trækkes over den erigerede penis før samleje. Bortset fra sterilisation er kondomet det eneste præventionsmiddel for mænd.

Kondomer har i sig selv ingen bivirkninger. Men hvis du har latexallergi, kan de udløse en allergisk reaktion. Ca. 2 % af alle mennesker lider af latexallergi. Derfor findes der også latexfrie kondomer.

Til de ofte stillede spørgsmål