Gå til hoved-indhold

Kondomer, lige så individuelle som dig!

Find din perfekte størrelse, og få dit livs bedste sex.

Find din størrelse

Et kondom, der er lige så unikt som dets bruger

Tre Mister Size kondompakker
Arrow 2
Ikon fjer

FØLSOM

Det ekstra tynde materiale sikrer en intens følelse.

Pil 1
Sikkerhedsikon

SIKKER

Den perfekte pasform og de førsteklasses materialer garanterer et højt sikkerhedsniveau.

Pil 3
Icon kondomer

INDIVIDUAL

Med vores 7 størrelser kan alle finde det kondom, der passer til dem.

Pil 4
Ikon kvalitet

KVALITET

Vores produkter og materialer er testet og certificeret.

 

Hvad vi tror på!

Hos MISTER SIZE ønsker vi at give alle - uanset deres form - det bedste sex i deres liv. Derfor har vi udviklet et produkt, der er lige så unikt som dets bærer.

Amazing Sex for everyone!

Hvad vores kunder siger

Målebåndet og prøvepakkerne gjorde det virkelig nemt at finde den ideelle størrelse til min kæreste. Siden da har vi aldrig brugt noget andet kondom i sengen. ;-)

Sonja, 30

Min penis er ret slank. Med Mister Size har jeg fundet et kondom, der passer lige så godt som et skræddersyet jakkesæt. Jeg kan koncentrere mig fuldt ud om min præstation og behøver ikke at bekymre mig om, at den glider af.

Amir, 24

Kondomerne er fine og tynde og har en diskret duft. Det faktum, at de passer perfekt, får mig til at føle mig mega sikker, og jeg kan endelig give slip under sex. Jeg er begejstret.

Alex, 35

 

Det kondom, der virkelig passer til dig

Sådan fungerer det

Klip målebåndsikonet ud

1. AFSLUTTNING

Klip forsigtigt det trykte målebånd ud langs den stiplede linje.

Rød pil op
Målebånd penis

2. DIMENSIONER

Placer forsigtigt tapen omkring den tykkeste del af din erigerede penis. Du kan nu aflæse din personlige størrelsesanbefaling ud fra markeringerne.

Rød pil ned
Icon Mister Size Emballage

3. NYD DET

Perfekt! Nu har du fundet din ideelle kondomstørrelse og kan fremover nyde helt ubekymret sex.

Find den rigtige størrelse! Her kan du finde flere muligheder for måling.

Udforsk mulighederne for måling

Det føltes, som om jeg ikke havde kondom på

BESTILLE PRØVEPAKKE

Fordele for ham

Jagten på det perfekte match gælder også, når det kommer til prævention: Hvis du har været utilfreds med kondomer indtil nu, har du sandsynligvis bare ikke fundet den rigtige partner til dit bedste stykke endnu. Med MISTER SIZE i din personlige størrelse er der ingen klemning, kedelig udrulning eller andre ubehagelige bivirkninger. Du bemærker det næsten ikke, og følelsen under sex er usædvanlig intens. Samtidig beskytter den dig naturligvis pålideligt og giver dig en tryg følelse - så du kan give dig selv helt slip.

Vil du vide mere? Vores testere fortæller os om deres erfaringer.

Læs vores testeres erfaringer

Vi kan give slip på os selv - og have det sjovt som aldrig før

Sex er især fantastisk, når begge tager ansvar sammen og derefter giver sig selv til hinanden med en god følelse. Mister Size giver dig den ideelle mulighed for at gøre dette - fordi kondomet med sit wafertynde og knap nok synlige lag ikke længere står mellem jer, men bliver en unik forbindelse. Så I begge kan føle jer trygge og nyde sex i al sin intensitet.

Er du nysgerrig? Vi har fået par til at teste det - her fortæller de om deres erfaringer.

⚧ Læs udtalelser fra par

Mit hoved er i skyerne under sex, ikke under prævention

Er du træt af at være eneansvarlig for prævention som kvinde? Med MISTER SIZE behøver du ikke længere at have dårlig samvittighed, hvis du bevidst har besluttet dig imod p-piller eller andre præventionsmidler. Din mand, kæreste eller elsker er altid perfekt udstyret - og der er ikke længere nogen grund til ikke at bruge kondom.

PS: Hvis du ikke kender din elskers størrelse endnu, kan du bare tage vores prøvepakke og Condom Sizer med dig. Du får en uventet isbryder til begyndelsen af en vidunderlig kærlighedsaffære.

Vil du vide mere? Vores testere har meget at fortælle.

♀ Læs vidnesbyrd fra kvinder

Mister Size Kom ud af din rutine

God sex behøver ikke at være perfekt

Læs nu

P-piller - virkelig lige rettigheder under sex?

Læs nu

Kondomer og glidecreme: Sådan går sex som et urværk

Læs nu

Prøv noget nyt

Mister Size - Dette kondom passer til dig!

Udvalget af kondomer er stort, men hvis du er ærlig, hvor føltes det så godt med det samme? Hvor ofte havde du problemer med at sætte kondomet på? Hvordan føltes det at have sex, når kondomet var løst eller for stramt og snævert? Eller passede den, men det generede dig stadig lidt? Med MISTER SIZE er alt det fortid. Vi har udviklet et kondom, der virkelig passer til dig. Den sidder som en anden hud og giver dig endelig den fulde følelse under sex. Uden den ubehagelige følelse af, at der stadig står noget mellem jer.

Med visionen om "Excellence in Condoms" arbejder vores kreative team hos Vinergy konstant på at gøre kondomer endnu bedre - endnu mere sensuelle. Vores påstand: sex med kondom skal være lige så godt som uden kondom! Det er vi forpligtet til hver dag. Efter næsten 20 års passion og erfaring med kondomer i den rigtige størrelse har vi derfor lanceret Mister Size. MISTER SIZE er kondomet, der ligner et kondom, som beskytter som et kondom - men som slet ikke føles som et konventionelt kondom, når det er i brug. Hvorfor? Fordi mænd og kvinder næsten ikke føler noget som helst. Men det er ikke kun den ubetydelige tykkelse, der er en mærkbar nydelsesforstærker: MISTER SIZE fås i syv forskellige størrelser - enhver mands bedste stykke tøj er jo meget individuelt.

Vil du vide mere om Mister Size? ... så tag et kig på denne side.

Du kan finde ud af, hvordan du bestemmer din kondomstørrelse her.

Nej, næsten ingen præventionsmidler er 100 % sikre. Sikkerheden af præventionsmetoder beregnes i henhold til Pearl-indekset. Kondomer har et Pearl-indeks på 2-12, hvilket betyder, at ud af 100 kvinder, der bruger kondomer i et år, vil 2-12 blive gravide. Sammenlignet med andre præventionsmidler scorer kondomet ret dårligt. I de fleste tilfælde skyldes det programfejl. Du kan få mere at vide om korrekt brug her. Men når det gælder beskyttelse mod kønssygdomme som f.eks. hiv, syfilis, gonoré, hepatitis B og hepatitis C, giver kondom et højt beskyttelsesniveau.

Kondomer er normalt fremstillet af gummilignende materialer, hvoraf langt de fleste er fremstillet af latex. De bruges under sex for at beskytte mod uønskede graviditeter og kønssygdomme og trækkes over den erigerede penis før samleje. Bortset fra sterilisation er kondomet det eneste præventionsmiddel for mænd.

Kondomer har i sig selv ingen bivirkninger. Men hvis du har latexallergi, kan de udløse en allergisk reaktion. Ca. 2 % af alle mennesker lider af latexallergi. Derfor findes der også latexfrie kondomer.

Til de ofte stillede spørgsmål